Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

På våre sider finner du omtaler av alle de beste finansagentene for forbrukslån. Kort fortalt er en finansagent et selskap som finner forbrukslån på vegne av søkeren. De samarbeider ofte med mange banker, og videresender din søknad til samtlige. Deretter orienterer de deg om tilbudene du får fra de forskjellige bankene, slik at du enklere finner det beste lånet. Finansagenten har ikke anledning til å kreve noe betalt for denne tjenesten. De får betalt provisjon av den banken du velger å låne hos, uten at lånekostnadene øker.

Store forbrukslån gjennom Lendo

Lendo er blant de beste finansagentene i landet. Selskapet eies av Schibsted, som også eier Finn.no, VG og Aftenposten. Lånet kommer fra en av de mange bankene agenten samarbeider med, som Ikano Bank, yA Bank og BB Finans. Lendo sørger for at tilbudene kommer innen 24 timer fra du søker. Teoretisk sett kan du motta tilbud fra alle bankene i samarbeidet, og velger da fritt det mest gunstige lånet. Tilbudene er gyldige i inntil 30 dager og er selvsagt helt uforpliktende. Lendo økte nylig lånegrensen for forbrukslån opp til kr 500 000.

Sammenlign flere tilbud

Fordelen med en finansagent som Lendo er at du slipper bruke masse tid på å søke om forbrukslån fra flere banker. Det å motta flere tilbud er viktig om du har tenkt å sammenligne for å finne best lån. Finansagenten gjør jobben for deg, uten kostnader. Faktisk kan man spare penger på å bruke en finansagent. I enkelte tilfeller skaffer de nemlig bedre rentebetingelser enn du selv klarer. En annen fordel med Lendo er at de har erfarne lånebehandlere som vil kunne hjelpe deg med spørsmål underveis.