Annonse

Pengi

Pengi Forbrukslån
Pengi Forbrukslån

Pengi er en av de bedre finansagentene på markedet for usikrede forbrukslån. Agenten er et mellomledd mellom deg og banken, uten at det koster deg noe. De innheter inntil 12 forskjellige tilbud på usikret forbrukslån, når du sender inn kun en søknad. Dette sparer deg for masse tid dersom du ønsker å sammenligne mange lån før du bestemmer deg. Pengi får en provisjon av banken du låner oss, eller ingenting dersom du bestemmer deg for å la være, eller får et bedre tilbud gjennom en annen finansagent (her er oversikten over de beste finansagentene).

re:member lev

re:member lev forbrukslån
re:member lev forbrukslån

Det er absolutt verdt å sjekke ut lånet med det treffende navnet re:member lev. Forbrukslån kan jo som kjent benyttes til det en vil, og for mange vil det si å leve litt mer. Kredittkortene til re:member har lenge hatt gode tilbakemeldinger, og det tror vi nok dette lånet også vil få. Lånet er usikret, og man kan få låne summer fra kr 10 000 og helt til kr 350 000. Dette usikrede lånet har en maksimal nedbetalingstid på 12 år. Du tenker kanskje nå at det var litt lite for et maks lån? Det er heller positivt, for da vil en spare en god slump cash på renteutgiftene. Alle kan søke dette lånet, så sant en fyller kriteriene for søknaden. Kriteriene er enkle, og det er også re:members filosofi, enkelt og kundevennlig. Ser du etter kundevennlighet bør du absolutt sjekke dette lånetilbudet ut.

God kredittscore betyr god rente på forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Lån uten sikkerhet har høyere renter enn andre lån. Det er mulig få en god rente også på forbrukslån, men det krever at du kommer godt ut av en kredittsjekk. Viser kredittsjekken din at du kan være en «risikokunde» vil banken sette renten din opp. Renter i forhold til kredittsjekk Når du sjekker en banks lånetilbud vil du se at de har låneeksempler, som forteller hvor mye et lån vil koste. Dette er kun eksempler og ingen garanti for at … Les mer

Kredittsjekk ved forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er vanlig at en blir kredittsjekket i forbindelse med lån, også forbrukslån. Mange finner dette helt naturlig, at en sjekker privatøkonomien for å vurdere evnen til å opprettholde forpliktelsene ved å ta lån. I dag er det flere og flere som ikke ønsker å bli kredittsjekket. Årsakene til dette kan være mange, men den vanligste er at en har betalingsanmerkninger. Dermed er en bekymret for at en kredittsjekk vil stoppe en lånesøknad. Kredittsjekk hva vil det si? Å bli … Les mer

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans har eksistert i nesten 30 år i Norge og har med det svært lang erfaring innen denne typen låneformidling. Låneagenter som dette samarbeider med en rekke banker, og kan dermed enkelt innhente flere tilbud for deg når du søker om forbrukslån. Man kan også refinansiere dyre lån og gjeld fra kredittkort via slike formidlere. Fordelen er at man enkelt kan sammenligne flere tilbud, uten å bruke masse tid på å søke hos flere banker. Real Finans gjør dette for deg, helt kostnadsfritt. De får nemlig betalt for dette av bankene. Dersom du søker om lån gjennom Real Finans, vil du kunne motta inntil 10 forskjellige tilbud fra samarbeidspartnerne deres. Dette er fra kjente banker med lang erfaring. Hos denne utlåneren inkluderer det Bank Norwegian, yA Bank og Santander. Du kan søke om inntil kr 500 000 i lån, og trenger ikke stille med sikkerhet i bolig eller lignende. Hva du vil låne til er helt opp til deg, dette legger ikke bankene seg oppi.

Axo Finans

Axo Finans forbrukslån
Axo Finans forbrukslån

Axo Finans er en låneagent som innhenter tilbud om forbrukslån og lån til refinansiering på dine vegne. Denne formidleren samarbeider blant annet med kjente banker som yA Bank og Bank Norwegian, med flere. Når du søker om lån via Axo Finans, vil du kunne motta tilbud om lån fra alle bankene selskapet samarbeider med. Det letter jobben for deg når du vil finne det mest gunstige lånet. Axo Finans har lang erfaring på dette området og yter god service. Du kan søke om lån fra kr 10 000 og opp til hele kr 500 000 via denne låneagenten. Dette er lån som det ikke stilles krav til sikkerhet i form av pant i bolig eller lignende. Tjenestene til Axo Finans er gratis for deg, uansett om du velger å akseptere tilbud eller ikke. Agenter som dette er også en kjekk løsning dersom du vil refinansiere dyre smålån eller gjeld fra kredittkort. Der er det mange penger å spare på å samle alle utgiftene i et billigere lån.

Nordax Bank

Nordax Bank forbrukslån
Nordax Bank forbrukslån

Nordax Bank er et svensk selskap med lang erfaring innen forbrukslån og refinansiering. Selskapet tilbyr nå sine tjenester også i Norge, under de samme trygge forholdene som du finner hos andre banker. Nordax vektlegger en personlig og god service for sine kunder, med individuell behandling og personlig oppfølging. Nordax finans tilbyr lån til forbruk og refinansiering på inntil kr 500 000. Banken krever ingen pant i egen bolig eller lignende sikkerhet for sine lån. Du kan med andre ord søke om penger til oppussing, ferier, bilkjøp eller innkjøp av utstyr du trenger. Dette bestemmer du helt selv. Enkelte velger å ta opp slike lån til etablering og investering i eget firma. Har du utsikter til god og sikker inntekt, kan løsningen være gunstig når man trenger å komme i gang raskt.

FolkeLånet

Telefinans forbrukslån
Telefinans forbrukslån

Dette er en av landets største formidlere av forbrukslån og lån til refinansiering. Folkelånet Telefinans har nesten 30 års erfaring i bransjen og samarbeider med mange velkjente banker. Dette inkluderer DNB, Santander Consumer Bank og yA Bank, samt en rekke andre. Som låneagent, innhenter Telefinans flere tilbud for deg når du søker. Du fyller med andre ord kun ut en søknad, deretter får du mange forskjellige lånetilbud. Dette er meget gunstig på flere måter. Du kan enkelt sammenligne de forskjellige betingelsene, og dermed velge det lånet som er rimeligst. Det koster ikke deg noe å søke, Telefinans får provisjon av bankene for denne tjenesten. Mange benytter seg av denne agenten når de skal refinansiere dyr gjeld fra for eksempel kredittkort. Har du mange små utgiftsposter fra smålån og kortbruk, lønner det seg nesten alltid å samle disse – refinansiering rett og slett. Da får du enkel oversikt og som regel langt lavere månedlige utgifter.

Ikano Bank

Ikano Bank forbrukslån
Ikano Bank forbrukslån

Ikano Bank eies av møbelgiganten IKEA, og har med det solide eiere i ryggen. Kundebehandlingen og servicen er gjennomgående god, og noe banken har lang erfaring med. Banken har eksistert i rundt 25 år og er blitt et populært alternativ både innen låneprodukter og kredittkort. Hos Ikano Bank kan man låne begrensede beløp på mellom kr 25 000 og kr 200 000. Det stilles ingen krav til sikkerhet fra bankens side, verken pant i bolig eller bil. Du kan bruke pengene akkurat slik du måtte ønske. Smålån dom dette er populære produkter til uforutsette utgifter, eller når man vil slå til på gode tilbud.