Annonse

Refinansier dyre smålån

Forbrukslån
Forbrukslån

Smålån og andre mindre lån er ofte veldig dyre takket være den skyhøye renten det ofte er på slike lån. Det kan derfor lønne seg å søke om et forbrukslån til refinansiering av slike gjeldsposter, så kan du spare penger og få bedre oversikt over økonomien din. Det finnes mange banker og finansieringsselskaper som tilbyr lån til refinansiering. Vi har funnet frem til et par långivere, som kan tilby forbrukslån med en rimelig rente. Det er verdt å tenke da … Les mer

Ferratum Bank

Ferratum Bank Forbrukslån
Ferratum Bank Forbrukslån

Ferratum Bank er en internasjonal finansaktør som spesialiserer seg på forbrukslån og mikrolån (se oversikt over alle banker om du er på jakt etter større lån). Banken opererer over hele Europa, i tillegg til i Oseania. Lånestørrelsen er maksimalt kr 4 000 for nye kunder, mens tidligere kunder av Ferratum Bank kan låne inntil kr 6 000. Du velger fra 15 dager til 45 dager tilbakebetalingstid. Du kan betale raskere enn 15 dager om du vil og har muligheten, noe som ikke er så dumt. Denne typen lån er nemlig mest egnet om du trenger noen få kroner, og kan betale tilbake raskt. Da blir ikke kostnadene så store. Rentebetingelsene er nemlig temmelig høy, men du slipper unna alt som heter gebyrer.

Frogtail

Frogtail Forbrukslån
Frogtail Forbrukslån

Folkefinans står bak banken Frogtail, som de også gjør med Folkia. Både Folkia og Folkefinans er kjente banker, og nå er også Frogtail en del av tilbudet om forbrukslån. Frogtail tilbyr raske smålån, fra kr 5 000 og opp til kr 20 000. Når du har søkt kommer svaret på søknaden raskt, og det samme gjelder pengene. I mange tilfeller vil søknad, innvilgelse av lånet og utbetaling skje samme dag som du søker. Lån av denne typen egner seg utmerket om du trenger penger raskt, og vet at du kan nedbetale lånet raskt. Det kan være ventetiden mellom en lønn eller annet, som krever en viss sum her og nå. Nedbetalingstiden er på 24 måneder (maksimal nedbetalingstid). Det vil likevel lønne seg å betale ned raskere enn dette, gjerne så raskt du har fått pengene du ventet på, om mulig. Kravene for å søke om dette forbrukslånet er enkle, og dermed passende for de fleste.

Når er små forbrukslån den beste løsningen?

Forbrukslån
Forbrukslån

Ferratum Bank er en nykommer på det norske markedet for små forbrukslån. Selskapet tilbyr en grei og rask løsning for den som i løpet av dagen trenger mellom kr 1 000 og kr 4 000. Den som er etablert som kunde kan låne opptil kr 6 000, med et minimum av behandlingstid og styr. Allerede her kan man se at selskapet legger opp til at man skal låne flere ganger på rad, og de har gjort dette enkelt. En tilbakebetalingstid … Les mer

L’EASY Minilån

L'EASY Minilån forbrukslån
L'EASY Minilån forbrukslån

L’EASY Minilån er et forbrukslån fra finansselskapet med samme navn. Dette er en skreddersydd løsning for de som trenger en liten sum raskt. Teoretisk sett kan man skaffe seg lånet i løpet av kun en dag. Summene man kan låne er fra kr 5 000 og inntil kr 10 000. Du velger selv om du vil betale tilbake lånet på 1, 2 eller 3 år. Hos L’EASY tilbys også et mer standard forbrukslån på inntil kr 50 000. Uansett løsning kreves det ikke sikkerhet i form av pant i bolig eller tilsvarende. De situasjonene som er vanligst for folk som søker om L’EASY Minilån, dreier seg som regel om akutte og midlertidige pengekniper, behov for kapital til gode tilbud, eller uforutsette utgifter som må løses raskt. For noen er kostnadene med å vente på neste lønn eller feriepenger, større enn kostnadene med et slikt lån. Dette avhenger noe av hvilke rentebetingelser man får.

Mange banker – mange forskjellige forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Du vil finne tilbud på forbrukslån «overalt», og vanskelighetene kan bli å velge i vrimmelen av tilbud. Skal man ha et lån uten sikkerhet, et lite lån, stort lån, lån til båt eller til ferie? La behovet du har styre hvilket lån du velger, og ikke la deg friste til lån du ikke trenger. Lån den summen du kan håndtere og ikke mer. Trenger du et lite forbrukslån? Enkelte ganger kan det være fristende å låne mer enn hva man … Les mer

Forbrukslån for 20-åringer

Forbrukslån
Forbrukslån

Når man er 20 år er man myndig og vel så det, men man vil fortsatt oppleve visse begrensninger i samfunnet. En del av utestedene man kanskje ønsker å besøke har 23-årsgrense, og det samme har en del norske tilbydere av forbrukslån. Men noen banker lar deg søke om lån når du er 20 år gammel. Forbrukslån fra Komplett Bank Komplett Bank er en av de norske internettbankene som tilbyr forbrukslån allerede når du fyller 20 år. Det er heller … Les mer

CompareKing

Compareking.no forbrukslån
Compareking.no forbrukslån

CompareKing er en ganske fersk låneagent i Norge, men allerede etablert i andre europeiske land. Selskapet samarbeider med utlånere som BB Finans, Svea Finans og AS Financiering. Å bruke låneagenter som dette er en kjekk måte å spare tid på når du skal sammenligne forskjellige lånetilbud. En enkelt søknad kan gi deg lånetilbud fra alle bankene agenten samarbeider med. Som alle andre i denne bransjen er formidleren underlagt retningslinjer fra Finanstilsynet. Derfor koster ikke tjenestene ei eneste krone for deg som søker. Låneagenter får i stedet provisjon fra bankene, dersom du låner via agenten. CompareKing har både smålån og større forbrukslån på inntil kr 500 000, og krever ingen sikkerhet for lånet. Dersom du trenger å refinansiere dyre smålån og kredittgjeld, kan CompareKing hjelpe deg med det også. Du kan velge inntil 15 år til nedbetalingen av lånet (vi anbefaler likevel at man betaler ned så raskt man evner). Søknadene er uforpliktende og du står fritt til å vurdere tilbud også fra andre banker og låneformidlere.

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no forbrukslån
Lånemegleren.no forbrukslån

Blant de største innen låneformidling i Norge, finner vi Lånemegleren.no. Denne aktøren er spesialist på refinansiering av dyre smålån og kredittgjeld. Vi anbefaler at folk med slik gjeld vurderer tilbud om refinansiering. Der kan man spare store summer på å ha færre gebyrer, samt ofte bedre rentebetingelser. Lånemegleren.no samarbeider med solide banker som Svea Finans, yA Bank og Ikano Bank med flere. Når du søker om forbrukslån eller refinansiering hos en låneformidler, innhentes det flere tilbud på dine vegne. Du kan dermed selv vurdere tilbudene opp mot hverandre, og velge det som passer best til din personlige økonomi. Hos Lånemegleren.no kan du søke om lån uten sikkerhet fra kr 5 000 til kr 500 000. Uten sikkerhet betyr at du ikke må stille med pant i egen bolig eller annen eiendom. Du står helt fritt til å selv velge hva pengene skal gå til.

KlikkLån

KlikkLån forbrukslån
KlikkLån forbrukslån

KlikkLån er et selskap som har spesialisert seg på smålån og forbrukslån. De skreddersyr produktene ut i fra kundenes behov. Dette er gjerne i situasjoner der man må slå til på gode tilbud, trenger penger til ferie eller får andre uforutsette utgifter. KlikkLån eies av samme konsern bak blant annet Thorn og L’EASY. Dette gir kundene en sikkerhet, samt man får som regel god service og kundebehandling. Hos KlikkLån kan man låne fra minimum kr 5 000 og opp til kr 40 000. Det er med andre ord ikke store summene det er snakk om. Husk at det proporsjonalt sett er dyrest med de minste lånene. Når renter og gebyrer iberegnes, kan du ende opp med å betale betydelige summer tilbake, sammenlignet med hva du lånte opprinnelig. Vi anbefaler at man i alle tilfeller vurderer flere banker og utlånere, før man bestemmer seg.

Komplett Bank

Komplett Bank forbrukslån
Komplett Bank forbrukslån

Komplett Bank eies av selskapet mange kjenner som Norges største leverandør av datautstyr og elektronikk på nettet. Datterselskapet som driver med utlån er ganske nystartet, men likevel rukket å bli et populært alternativ. En av fordelene med forbrukslån fra Komplett Bank er at de er fleksible og enklere å forholde seg til ut i fra din personlige økonomi og inntekt. Banken bryr seg ikke med hva du vil låne til, det er å anse som en privatsak. Du kan låne inntil kr 500 000 helt uten noen form for sikkerhet. Dette er i motsetning til større lån, som huslån, der banken tar pant i bolig eller annen eiendom som du eier. Komplett Bank tilbyr også refinansiering av gammel og dyr gjeld, dersom du skulle ha slike behov.

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans har eksistert i nesten 30 år i Norge og har med det svært lang erfaring innen denne typen låneformidling. Låneagenter som dette samarbeider med en rekke banker, og kan dermed enkelt innhente flere tilbud for deg når du søker om forbrukslån. Man kan også refinansiere dyre lån og gjeld fra kredittkort via slike formidlere. Fordelen er at man enkelt kan sammenligne flere tilbud, uten å bruke masse tid på å søke hos flere banker. Real Finans gjør dette for deg, helt kostnadsfritt. De får nemlig betalt for dette av bankene. Dersom du søker om lån gjennom Real Finans, vil du kunne motta inntil 10 forskjellige tilbud fra samarbeidspartnerne deres. Dette er fra kjente banker med lang erfaring. Hos denne utlåneren inkluderer det Bank Norwegian, yA Bank og Santander. Du kan søke om inntil kr 500 000 i lån, og trenger ikke stille med sikkerhet i bolig eller lignende. Hva du vil låne til er helt opp til deg, dette legger ikke bankene seg oppi.

Thorn

Thorn forbrukslån
Thorn forbrukslån

Mange av oss kjennere Thorn som firmaet man går til for å leie TV og hvitevarer. Datterselskapet Thorn Finans tilbyr både finansiering (avbetaling) av produktene de forhandler, samt enkle og greie forbrukslån. Bak seg har de det større finansselskapet L’EASY. Produktene fra Thorn Finans er i kategorien smålån. Det maksimale beløpet du kan låne er kr 100 000. For dette trenger du ikke stille med sikkerhet i noen som helst form. Pengene kan du bruke til å handle på Thorns nettbutikk, eller du kan få de satt inn på din bankkonto og bruke de til hva du vil. Smålån som dette er ikke de billigste lånene man kan få. Normalt er de laveste rentene å finne blant større lån. Samtidig er dette et greit alternativ til for eksempel kredittkort, som ofte er dyrere å betjene.

Folkia

Folkia mikrolån
Folkia mikrolån

Folkia tilbyr et av markedets mest uvanlige forbrukslån. Dette er et produkt som henvender seg til folk som trenger en begrenset sum penger, og som vil gjøre opp for seg raskt. Hos Folkia kan du låne mellom kr 1 000 og kr 20 000. Nedbetalingstiden avhenger av lånesummen du velger. For kr 1 000 får du en måned på deg til å gjøre opp. Låner du kr 20 000 har du maksimalt 12 måneder med månedlig nedbetaling. I situasjoner der du trenger å slå til på et godt tilbud, eller får uforutsette utgifter, kan dette være en grei løsning. Det stilles ingen krav til sikkerhet og du kan bruke pengene som du måtte ønske. Mange reagerer imidlertid på de tilsynelatende høye rentene, men den totale summen man betaler tilbake, er likevel ikke så skremmende.

Collectorlånet

Collectorlånet
Collectorlånet

Gasellebedriften Collector er et svensk finansieringsselskap som spesialiserer seg på små forbrukslån. Utlåneren har flere fleksible løsninger på lånesiden og har rykte på seg for å yte god service. Hos Collector kan du søke om lån fra kr 20 000 og opp til kr 100 000. Du trenger ikke stille sikkerhet i form av pant i egen bolig, bil eller løsøre. Collector stiller heller ingen krav til hva pengene kan brukes til. Smålån av denne typen er noe dyrere enn større lån fra andre banker. Rentebetingelsene er ofte dårligere på grunn av lånets størrelse. Dersom du trenger raske penger, er likevel dette et ganske greit alternativ. Bare sørg for at du har inntekter nok til å betjene gjelda du opparbeider deg. Det kan lønne seg å samle smålån av denne typen, i et større lån gjennom refinansiering. Dette gjelder også eventuell gjeld fra kredittkort og lignende.