Annonse

Kutt kostnadene på forbrukslån med få eller ingen gebyr

Forbrukslån
Forbrukslån

Nordmenn er nøye med å sjekke renter og tilbakebetalingstid på lån. De aller fleste går også gjennom egen økonomi for å se hvor mye forbrukslån det er høyde for. Det hender seg at man glemmer en liten detalj; gebyrene du må ut med på et forbrukslån. Gebyrene varierer, men gjengs over har de fleste utlånere etableringsgebyrer og termingebyrer. Det kan være verdt å sjekke bankene som låner ut penger uten disse. Gebyrfritt hos Santander Consumer Bank Santander har en sterk … Les mer

Kan du få bedre rente på forbrukslånet ditt?

Forbrukslån
Forbrukslån

Denne artikkelen vil være mest sentral for deg som ikke nødvendigvis sliter med å behandle lånet ditt, men som uansett ikke vil ha noe imot å spare noen kroner der det spares kan. For mange er nemlig ikke klar over at man kan refinansiere lånet i etterkant – opptil flere år etterpå – at man søkte om det. Derfor bør du refinansiere lånet ditt La oss se for oss at du søkte om et lån i 2011, på en tid … Les mer

Hva er landets billigste forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Vil du ha et forbrukslån med landets laveste rente? I så fall er du avhengig av deg selv og din egen økonomi, ettersom at du ikke kommer til å få noe billig lån med mindre du er ryddig og har betalt for deg ved tidligere anledninger. Men det er langt fra umulig å skaffe seg et billig lån. Rente på under 10 prosent Flere banker på det norske markedet tilbyr en effektiv rente som er under 10% dersom du har … Les mer

Tre vanlige spørsmål om forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Hva koster et forbrukslån, hva er effektiv rente og hvor kan jeg få tak i et slikt lån. Det er mange spørsmål som stilles om lån og kredittjenester generelt, men det er alltid noen som går igjen oftere enn andre. Vi skal nå besvare de tre mest vanlige spørsmålene om slike lån. Hvilken rente får jeg på forbrukslånet? Det vanligste spørsmålet relatert til forbrukslån er også det som er vanskeligst å svare på. For renten for hvert enkelt lån hos … Les mer

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansiering24 tilbyr lån der du kan samle små gjeldsposter og sannsynligvis spare gode penger. Refinansiering av dyr kreditgjeld og smålån gir deg som regel vedre oversikt, samt lavere månedlige utgifter. Sparingen får du fra færre gebyrer og ofte bedre rentebetingelser alt sett under ett. Dette er noe Finansiering24 har god erfaring med, og hos denne tilbyderen kan du låne inntil kr 500 000 til å kvitte deg med gammel gjeld. Du trenger ikke stille med sikkerhet for nye forbrukslån (pant i bolig eller lignende) så lenge din personlige økonomi er noenlunde ryddig. Finansiering24 innhenter opptil 3 forskjellige tilbud på dine vegne og du velger selv det lånet som er best egnet for deg. Refinansiering er noe vi anbefaler i alle tilfeller når flere små lån og gjeld fra kredittkort blir dyrt og uoversiktlig. Det lønner seg også alltid å sammenligne mellom ulike tilbud før man slår til. Betingelsene varierer fra bank til bank og er gjenstand for en rekke faktorer.

Zen Banking

Zen Banking forbrukslån
Zen Banking forbrukslån

Zen Banking er en meget populær finansagent for lån til refinansiering og forbrukslån. Dette er et datterselskap av Prefer Finance, som har lang erfaring innen bankvirksomhet. Som andre låneagenter, innhenter Zen Banking tilbud på dine vegne fra forskjellige banker. Dersom du for eksempel ønsker å refinansiere flere smålån og kredittgjeld, vil låneagenten kunne finne en rekke tilbud for deg. Du sparer tid ved at du kun leverer en søknad online, men mottar mange forskjellige tilbud. Dermed kan du sammenligne betingelsene, og deretter foreta et mer kvalifisert valg. Refinansiering av flere gjeldsposter lønner seg som regel. Man sparer utgifter på gebyrer, samt oppnår gjerne bedre rentebetingelser totalt sett. Den månedlige økonomien blir i tillegg mer oversiktlig da man har kun en bank å forholde seg til. Via Zen banking kan du låne inntil kr 500 000 uten sikkerhet, så fremt du har en ryddig personlig økonomi.

L’EASY

L'EASY forbrukslån
L'EASY forbrukslån

Dersom du trenger et lite forbrukslån, er L’EASY et godt alternativ. Utlåneren spesialiserer seg på smålån, både til eget bruk, og til kjøp av varer fra selskapets hjemmeside. Her selges det elektronikk og data for hyggelige priser, og finansieringen kan man altså ordne samtidig. Du kan selvsagt også handle kontant på nettbutikken. Dersom du ønsker å låne penger, kan du søke om mellom kr 5 000 og kr 50 000 helt uten sikkerhet. Det vil si du slipper å stille med pant i bolig eller lignende. Hos L’EASY bestemmer du selv hvor mye du vil betale tilbake per måned. Du får pålitelig kundebehandling og kan enkelt kontakte selskapet dersom du har spørsmål. Smålån av denne typen egner seg best til innkjøp av nødvendigheter, når man ikke har pengene klare. Prisen på varene blir dyrere på grunn av kostnadene ved lånet, på samme vis som avbetaling. Du kan også låne hos L’EASY til andre formål.

Ryddelånet

Telefinans forbrukslån
Telefinans forbrukslån

Med Ryddelånet kan man refinansiere gammel og dyr gjeld med et nytt lån på inntil kr 500 000 uten sikkerhet. Man slipper med andre ord å stille med pant i egen bolig eller lignende eiendom. Unntaket er for personer med betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Disse kan også få Ryddelånet, såfremt man har sikkerhet i egen bolig. Dette avhenger av at man også har inntekt og hvor stor den samlede gjelden er. Ryddelånet tilbys av Telefinans, om har lang erfaring med denne typen finansiering. Refinansiering er noe man burde tenke på dersom man har flere dyre lån man betaler på. Det samme gjelder for gjeld fra kredittkort. Innsparingen får man ved færre gebyrer og ofte bedre rentebetingelser. Den månedlige oversikten blir som regel også bedre, da man forholder seg til en aktør i stedet for flere. Har man trygg og stødig økonomi, vil man som regel kunne spare betydelig beløp ved refinansiering.

Lendo

Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

Det er mange fordeler med å bruke en låneagent som Lendo. Disse er ikke banker eller utlånere, de formidler lån på vegne av bankene. Det vil si at du trenger kun å levere en enkelt søknad, så får du et antall tilbud om lån dersom du er kvalifisert. Du sparer med andre ord en masse tid og bryderi på å bruke låneagenter. Det koster deg ingenting å gjøre det på den måten, låneformidleren får betalt av bankene for å hjelpe deg med å finne forbrukslån. Lendo er i dag Norges største låneformidler og samarbeider med mange kjente banker og utlånere. Søker du om lån via Lendo, vil du kunne få tilbud fra alle bankene Lendo samarbeider med. Disse inkluderer kjente banker som yA Bank og Santander. Da har du en god oversikt og kan velge det tilbudet som er rimeligst og passer best til din økonomi. Du kan søke om lån uten sikkerhet på inntil kr 500 000. Pengene bruker du slik du selv vil.

FolkeLånet

Telefinans forbrukslån
Telefinans forbrukslån

Dette er en av landets største formidlere av forbrukslån og lån til refinansiering. Folkelånet Telefinans har nesten 30 års erfaring i bransjen og samarbeider med mange velkjente banker. Dette inkluderer DNB, Santander Consumer Bank og yA Bank, samt en rekke andre. Som låneagent, innhenter Telefinans flere tilbud for deg når du søker. Du fyller med andre ord kun ut en søknad, deretter får du mange forskjellige lånetilbud. Dette er meget gunstig på flere måter. Du kan enkelt sammenligne de forskjellige betingelsene, og dermed velge det lånet som er rimeligst. Det koster ikke deg noe å søke, Telefinans får provisjon av bankene for denne tjenesten. Mange benytter seg av denne agenten når de skal refinansiere dyr gjeld fra for eksempel kredittkort. Har du mange små utgiftsposter fra smålån og kortbruk, lønner det seg nesten alltid å samle disse – refinansiering rett og slett. Da får du enkel oversikt og som regel langt lavere månedlige utgifter.