Annonse

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Når gjelden vokser begynner rentekostnadene å bli høye. Spesielt når det er snakk om kredittkortgjeld og mindre forbrukslån. Renten på utestående hos kredittkortselskapene er gjerne mer enn 20%. Skylder du kanskje kr 75 000 på kredittkortene, så blir det mange tusen i rente på et år. Legger vi til et par mindre forbrukslån, er det mye å forholde seg til og det blir fort kostbart. Da er sjansen stor for at gjelden kommer ut av kontroll.

Men, det trenger ikke være slik. Det er liten tvil om at det lønner seg å bytte ut gjeld til kredittkortselskapene og de små lånene, med et større lån. Låneavtale.no tilbyr slike lån. Her kan du låne inntil kr 500 000 og med en lang nedbetaling, blir det lave avdrag hver måned. Renten er lav i forhold til mange andre, noe som gjør en slik løsning rimelig. Låneavtale.no jobber som låneformidler og hjelper deg med å finne den billigste løsningen. De sender din søknad til tolv ulike banker og du vil motta tilbud om lån, fra de bankene som mener de kan komme med et tilbud.

Zen Banking – refinansiering

Zen Banking forbrukslån
Zen Banking forbrukslån

Zen Banking er en låneformidler som hjelper deg med refinansieringslån. Du sender inn en søknad, men denne blir sendt videre til ulike banker. Da har du muligheten til å velge det lånet som passer deg best. Har du betalingsanmerkninger eller inkassosaker, men eier egen bolig kan du igjennom Zen Banking få hjelp til refinansiering. Dette er svært uvanlig at man får hos andre låneagenter. Les også: Hvordan bli kvitt betalingsanmerkninger. Betingelser hos Zen Banking Hos Zen Banking (se vår omtale) … Les mer

Zmarta

Forbrukslån
Forbrukslån

Zmarta er en finansagent som per i dag samarbeider med 12 forskjellige banker. Når du søker om forbrukslån gjennom Zmarta, kan du motta tilbud fra samtlige av disse. Å bruke finansagenter sparer deg dermed for tid, i tillegg til at de kan gi deg råd om diverse økonomiske aspekter. Tjenestene til agenten er helt gratis for den som søker (bankene betaler i stedet provisjon til agenten), dette i henhold til Finansavtaleloven. Zmarta tilhører samme gruppe som Centum Finans, en annen agent som har lang erfaring på området.

Forbrukslån uten sikkerhet som kommer fra Zmartas samarbeidspartnere, har en øvre grense på kr 500 000. Dersom du kun trenger å låne små beløp, kan dette fås helt ned i kr 1 000. Den maksimale tiden du får til å betale tilbake lånet er 15 år. Dette vil gjelde for de høyeste lånesummene, og reguleres ut i fra din økonomi og lånesum.

Slik søker du mest effektivt om forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Å søke om et forbrukslån kan være en tidkrevende prosess, spesielt dersom du ønsker de beste betingelsene som markedet tilbyr. I tillegg blir man nødt til å legge inn mange søknader dersom man er i gråsonen over hva som innvilges, og følgelig tar ting tid. Men ved å bruke en låneformidler så kan du spare massevis av tid. Søke forbrukslån hos en låneformidler En låneformidler kan ses på som en rådgiver eller en ekspert som hjelper deg med å få … Les mer

Kan man stole på en låneformidler av forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Når du legger inn en søknad om et forbrukslån, så vil du naturligvis betale så lite som mulig i renter og gebyrer. Nettopp derfor veler mange å søke om et slikt lån gjennom en låneformidler, som tar på seg jobben med å hjelpe deg å skaffe deg det billigste lånet. Men kan man stole på at slike selskaper ikke har en egeninteresse? Derfor er låneformidlere pålitelige Og svaret på det innledende spørsmålet er altså ja. En låneformidler får provisjon dersom … Les mer

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no forbrukslån
Lånemegleren.no forbrukslån

Blant de største innen låneformidling i Norge, finner vi Lånemegleren.no. Denne aktøren er spesialist på refinansiering av dyre smålån og kredittgjeld. Vi anbefaler at folk med slik gjeld vurderer tilbud om refinansiering. Der kan man spare store summer på å ha færre gebyrer, samt ofte bedre rentebetingelser. Lånemegleren.no samarbeider med solide banker som Svea Finans, yA Bank og Ikano Bank med flere. Når du søker om forbrukslån eller refinansiering hos en låneformidler, innhentes det flere tilbud på dine vegne. Du kan dermed selv vurdere tilbudene opp mot hverandre, og velge det som passer best til din personlige økonomi. Hos Lånemegleren.no kan du søke om lån uten sikkerhet fra kr 5 000 til kr 500 000. Uten sikkerhet betyr at du ikke må stille med pant i egen bolig eller annen eiendom. Du står helt fritt til å selv velge hva pengene skal gå til.

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans har eksistert i nesten 30 år i Norge og har med det svært lang erfaring innen denne typen låneformidling. Låneagenter som dette samarbeider med en rekke banker, og kan dermed enkelt innhente flere tilbud for deg når du søker om forbrukslån. Man kan også refinansiere dyre lån og gjeld fra kredittkort via slike formidlere. Fordelen er at man enkelt kan sammenligne flere tilbud, uten å bruke masse tid på å søke hos flere banker. Real Finans gjør dette for deg, helt kostnadsfritt. De får nemlig betalt for dette av bankene. Dersom du søker om lån gjennom Real Finans, vil du kunne motta inntil 10 forskjellige tilbud fra samarbeidspartnerne deres. Dette er fra kjente banker med lang erfaring. Hos denne utlåneren inkluderer det Bank Norwegian, yA Bank og Santander. Du kan søke om inntil kr 500 000 i lån, og trenger ikke stille med sikkerhet i bolig eller lignende. Hva du vil låne til er helt opp til deg, dette legger ikke bankene seg oppi.

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansiering24 formidler lån fra forskjellige banker de samarbeider med. Når du søker om forbrukslån fra slike låneagenter, sparer du både tid og unngår bryderi. Det koster deg ingenting ekstra, låneagenten tar seg betalt fra bankene for tjenesten. Fordelen for deg er at du får flere tilbud og kan velge det som passer best. Finansiering24 samarbeider med kjente og solide utlånere og banker, og yter god service for sine kunder. De siste årene har mer enn 50 000 kunder benyttet seg av tjenestene deres. Lånesummene du kan velge er på mellom kr 5 000 og maksimalt kr 500 000. Det kreves ingen sikkerhet ved pant i bolig eller annen eiendom når du låner. Bankene stiller heller ingen krav til hva pengene kan brukes til.

Aconto Capital

Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Aconto Capital har lang erfaring og er en av de største låneagentene i landet. Mange velger denne låneformidleren når de vil refinansiere dyre smålån eller kredittgjeld, samt når de trenger et forbrukslån. Låneagenter innhenter tilbud på lån for deg, fra banker de samarbeider med. I Aconto Capital sitt tilfelle, dreier dette seg om kjente banker som Santander, DNB og andre. Her kan du søke om lån på mellom kr 5 000 og helt opp til kr 500 000. Lånet er usikret og du trenger ikke stille med pant i egen bolig eller lignende. Du kan bruke pengene akkurat slik du selv vil, enten det er til ferie, oppussing, bilkjøp eller som startkapital til oppstart av eget firma. Tjenestene fra Aconto Capital er gratis for deg, de får betalt av bankene for formidlingen.

Lendo

Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

Det er mange fordeler med å bruke en låneagent som Lendo. Disse er ikke banker eller utlånere, de formidler lån på vegne av bankene. Det vil si at du trenger kun å levere en enkelt søknad, så får du et antall tilbud om lån dersom du er kvalifisert. Du sparer med andre ord en masse tid og bryderi på å bruke låneagenter. Det koster deg ingenting å gjøre det på den måten, låneformidleren får betalt av bankene for å hjelpe deg med å finne forbrukslån. Lendo er i dag Norges største låneformidler og samarbeider med mange kjente banker og utlånere. Søker du om lån via Lendo, vil du kunne få tilbud fra alle bankene Lendo samarbeider med. Disse inkluderer kjente banker som yA Bank og Santander. Da har du en god oversikt og kan velge det tilbudet som er rimeligst og passer best til din økonomi. Du kan søke om lån uten sikkerhet på inntil kr 500 000. Pengene bruker du slik du selv vil.

FolkeLånet

Telefinans forbrukslån
Telefinans forbrukslån

Dette er en av landets største formidlere av forbrukslån og lån til refinansiering. Folkelånet Telefinans har nesten 30 års erfaring i bransjen og samarbeider med mange velkjente banker. Dette inkluderer DNB, Santander Consumer Bank og yA Bank, samt en rekke andre. Som låneagent, innhenter Telefinans flere tilbud for deg når du søker. Du fyller med andre ord kun ut en søknad, deretter får du mange forskjellige lånetilbud. Dette er meget gunstig på flere måter. Du kan enkelt sammenligne de forskjellige betingelsene, og dermed velge det lånet som er rimeligst. Det koster ikke deg noe å søke, Telefinans får provisjon av bankene for denne tjenesten. Mange benytter seg av denne agenten når de skal refinansiere dyr gjeld fra for eksempel kredittkort. Har du mange små utgiftsposter fra smålån og kortbruk, lønner det seg nesten alltid å samle disse – refinansiering rett og slett. Da får du enkel oversikt og som regel langt lavere månedlige utgifter.