Annonse

Finansa

Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Finansa formidler forbrukslån uten sikkerhet fra flere enn 10 av de mest kjente bankene på dette området. Finansagenten tilbyr også formidling av andre typer lån, i tillegg til kredittkort. En agent som dette er ikke en bank, og din eventuelle låneavtale er mellom deg og den banken du velger. Søknaden som går gjennom Finansa presenteres nemlig for alle bankene de samarbeider med. Deretter kan du få tilbud fra samtlige, hvorpå du selv velger det lånet som passer. Dette sparer deg for tid og tjenestene fra agenten koster ingenting (de får provisjon av den banken du velger å låne fra).

Lånesummene strekker seg fra kr 5 000 og opp til en halv million på forbrukslån, og det kreves ingen sikkerhet. Du kan også søke om brukskreditt gjennom Finansa (fra blant annet Komplett Bank). Dette fungerer slik at pengene står klare når du trenger dem, og du betaler renter kun for den delen av kreditten som du velger å ha disponibel på din egen konto.

Forbrukslån fra Centum Finans

Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Å finne det riktige forbrukslånet, for deg, er ikke like enkelt bestandig. Det tar tid å lete gjennom alle tilbudene du finner på nett. Derfor er å benytte en låneagent ofte både lønnsomt og tidsbesparende. Du får en rekke tilbud med å kun sende inn en enkelt søknad. Centum Finans Låneagenten Centum Finans er en betydelig aktør på utlånsmarkedet og samarbeider med hele 13 forskjellige banker. Her vil du få tilbud blant annet fra Santander Consumer Bank, Ikano Bank og … Les mer

Forbrukslån finner du gjennom låneagenter

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er en vrimmel med lånetilbud på nett. Det kan være både tidkrevende og vanskelig å finne det beste forbrukslånet (slik finner du det). Mange banker, lånetilbydere, renter og gebyrer – mye å holde styr på. Da er det at låneagentenes styrke kommer til hjelp. De finner nemlig gode tilbud på lån for deg. Her hos oss ligger de på rekke og rad, det er bare å fylle ut skjemaet, og dermed har du sendt en søknad til mange banker … Les mer

Dette kan du gjøre for å få et billig forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Hvem vil ikke ha et forbrukslån så billig som mulig? Du kan selv i en forberedelsesfase gjøre enkelte ting for å sikre at lånet blir billigere. Det handler om å benytte litt tid til sammenligning og sjekk av egen økonomisk situasjon. Sjekk din egen økonomiske situasjon I forkant, av en lånesøknad, kan det være smart å ha full oversikt over saker som kan slå uheldig ut på en kredittsjekk. Det er nemlig kredittscoren du får på en kredittsjekk som styrer … Les mer

Skaff forbrukslån gjennom låneagenter

Forbrukslån
Forbrukslån

Har du bestemt deg for å benytte en låneagent for å søke om et forbrukslån er det mange å velge mellom. Hvilken låneagent som vil passe til ditt formål må du nesten vurdere selv, men en ting bør du likevel gjøre; sammenlign tilbudene de kommer med før du søker. Låneagenter En låneagent er en gratis tjeneste for deg. Låneagenten får sin fortjeneste gjennom en avtale de har med bankene. Tar du lån i en bank, betales låneagenten fra denne banken. … Les mer

CompareKing

Compareking.no forbrukslån
Compareking.no forbrukslån

CompareKing er en ganske fersk låneagent i Norge, men allerede etablert i andre europeiske land. Selskapet samarbeider med utlånere som BB Finans, Svea Finans og AS Financiering. Å bruke låneagenter som dette er en kjekk måte å spare tid på når du skal sammenligne forskjellige lånetilbud. En enkelt søknad kan gi deg lånetilbud fra alle bankene agenten samarbeider med. Som alle andre i denne bransjen er formidleren underlagt retningslinjer fra Finanstilsynet. Derfor koster ikke tjenestene ei eneste krone for deg som søker. Låneagenter får i stedet provisjon fra bankene, dersom du låner via agenten. CompareKing har både smålån og større forbrukslån på inntil kr 500 000, og krever ingen sikkerhet for lånet. Dersom du trenger å refinansiere dyre smålån og kredittgjeld, kan CompareKing hjelpe deg med det også. Du kan velge inntil 15 år til nedbetalingen av lånet (vi anbefaler likevel at man betaler ned så raskt man evner). Søknadene er uforpliktende og du står fritt til å vurdere tilbud også fra andre banker og låneformidlere.

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no forbrukslån
Lånemegleren.no forbrukslån

Blant de største innen låneformidling i Norge, finner vi Lånemegleren.no. Denne aktøren er spesialist på refinansiering av dyre smålån og kredittgjeld. Vi anbefaler at folk med slik gjeld vurderer tilbud om refinansiering. Der kan man spare store summer på å ha færre gebyrer, samt ofte bedre rentebetingelser. Lånemegleren.no samarbeider med solide banker som Svea Finans, yA Bank og Ikano Bank med flere. Når du søker om forbrukslån eller refinansiering hos en låneformidler, innhentes det flere tilbud på dine vegne. Du kan dermed selv vurdere tilbudene opp mot hverandre, og velge det som passer best til din personlige økonomi. Hos Lånemegleren.no kan du søke om lån uten sikkerhet fra kr 5 000 til kr 500 000. Uten sikkerhet betyr at du ikke må stille med pant i egen bolig eller annen eiendom. Du står helt fritt til å selv velge hva pengene skal gå til.

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans har eksistert i nesten 30 år i Norge og har med det svært lang erfaring innen denne typen låneformidling. Låneagenter som dette samarbeider med en rekke banker, og kan dermed enkelt innhente flere tilbud for deg når du søker om forbrukslån. Man kan også refinansiere dyre lån og gjeld fra kredittkort via slike formidlere. Fordelen er at man enkelt kan sammenligne flere tilbud, uten å bruke masse tid på å søke hos flere banker. Real Finans gjør dette for deg, helt kostnadsfritt. De får nemlig betalt for dette av bankene. Dersom du søker om lån gjennom Real Finans, vil du kunne motta inntil 10 forskjellige tilbud fra samarbeidspartnerne deres. Dette er fra kjente banker med lang erfaring. Hos denne utlåneren inkluderer det Bank Norwegian, yA Bank og Santander. Du kan søke om inntil kr 500 000 i lån, og trenger ikke stille med sikkerhet i bolig eller lignende. Hva du vil låne til er helt opp til deg, dette legger ikke bankene seg oppi.

Roe Finans

Roe Finans forbrukslån
Roe Finans forbrukslån

Roe Finans er en kjent låneformidler som tilbyr forbrukslån og lån til refinansiering via sine samarbeidspartnere. Selskapet representerer banker som DNB, Santander og GE Money Bank med flere. Selskapet eies av det mer kjente Aconto Capital og tilbyr mange av de samme tjenestene. Låneagenter som Roe Finans innhenter tilbud om lån på vegne av søkeren, og kan derfor som regel presentere flere tilbud basert på en enkelt søknad. Dette gjør det lettere for deg som kunde å vurdere hvilken bank du bør låne i. Tjenesten fra låneagenter er kostnadsfri. Fra bankene som samarbeider med Roe Finans, kan du låne fra kr 5 000 til kr 360 000. Du trenger ikke stille sikkerhet for lånet (pant i egen bolig). Det finnes løsninger for personer med betalingsanmerkning, der det som regel kreves slik sikkerhet. Bankene legger seg ikke opp i hva du vil bruke pengene til. Mange velger å bruke låneagenter for å finne de beste lånene innen refinansiering. Dermed sparer de penger på gebyrer og renter, ved at smålån og kredittgjeld samles i et større lån.

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansiering24 formidler lån fra forskjellige banker de samarbeider med. Når du søker om forbrukslån fra slike låneagenter, sparer du både tid og unngår bryderi. Det koster deg ingenting ekstra, låneagenten tar seg betalt fra bankene for tjenesten. Fordelen for deg er at du får flere tilbud og kan velge det som passer best. Finansiering24 samarbeider med kjente og solide utlånere og banker, og yter god service for sine kunder. De siste årene har mer enn 50 000 kunder benyttet seg av tjenestene deres. Lånesummene du kan velge er på mellom kr 5 000 og maksimalt kr 500 000. Det kreves ingen sikkerhet ved pant i bolig eller annen eiendom når du låner. Bankene stiller heller ingen krav til hva pengene kan brukes til.

Axo Finans

Axo Finans forbrukslån
Axo Finans forbrukslån

Axo Finans er en låneagent som innhenter tilbud om forbrukslån og lån til refinansiering på dine vegne. Denne formidleren samarbeider blant annet med kjente banker som yA Bank og Bank Norwegian, med flere. Når du søker om lån via Axo Finans, vil du kunne motta tilbud om lån fra alle bankene selskapet samarbeider med. Det letter jobben for deg når du vil finne det mest gunstige lånet. Axo Finans har lang erfaring på dette området og yter god service. Du kan søke om lån fra kr 10 000 og opp til hele kr 500 000 via denne låneagenten. Dette er lån som det ikke stilles krav til sikkerhet i form av pant i bolig eller lignende. Tjenestene til Axo Finans er gratis for deg, uansett om du velger å akseptere tilbud eller ikke. Agenter som dette er også en kjekk løsning dersom du vil refinansiere dyre smålån eller gjeld fra kredittkort. Der er det mange penger å spare på å samle alle utgiftene i et billigere lån.

Centum Finans

Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Centum Finans har blitt et av landets mest populære selskaper innen låneformidling. Søker du om forbrukslån, eller lån til refinansiering av dyre smålån og kredittgjeld, innhenter Centum flere tilbud på dine vegne. Dette koster deg ingenting, låneagentene får betalt av bankene de samarbeider med. Dermed vil du motta flere tilbud og kan selv velge det som passer deg best. Dette lønner seg som regel. Konkurransen mellom utlånerne er hard, og de prøver selvsagt å kapre gode kunder. Da må de prøve å slå tilbudene til hverandre. Når du søker via Centum Finans, kan du få opptil kr 500 000 i lån uten sikkerhet. Du trenger med andre ord ikke stille pant i egen bolig eller noe slikt. Pengene kan du bruke til det du vil, dette legger ikke bankene seg oppi.

Aconto Capital

Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Aconto Capital har lang erfaring og er en av de største låneagentene i landet. Mange velger denne låneformidleren når de vil refinansiere dyre smålån eller kredittgjeld, samt når de trenger et forbrukslån. Låneagenter innhenter tilbud på lån for deg, fra banker de samarbeider med. I Aconto Capital sitt tilfelle, dreier dette seg om kjente banker som Santander, DNB og andre. Her kan du søke om lån på mellom kr 5 000 og helt opp til kr 500 000. Lånet er usikret og du trenger ikke stille med pant i egen bolig eller lignende. Du kan bruke pengene akkurat slik du selv vil, enten det er til ferie, oppussing, bilkjøp eller som startkapital til oppstart av eget firma. Tjenestene fra Aconto Capital er gratis for deg, de får betalt av bankene for formidlingen.

Lendo

Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

Det er mange fordeler med å bruke en låneagent som Lendo. Disse er ikke banker eller utlånere, de formidler lån på vegne av bankene. Det vil si at du trenger kun å levere en enkelt søknad, så får du et antall tilbud om lån dersom du er kvalifisert. Du sparer med andre ord en masse tid og bryderi på å bruke låneagenter. Det koster deg ingenting å gjøre det på den måten, låneformidleren får betalt av bankene for å hjelpe deg med å finne forbrukslån. Lendo er i dag Norges største låneformidler og samarbeider med mange kjente banker og utlånere. Søker du om lån via Lendo, vil du kunne få tilbud fra alle bankene Lendo samarbeider med. Disse inkluderer kjente banker som yA Bank og Santander. Da har du en god oversikt og kan velge det tilbudet som er rimeligst og passer best til din økonomi. Du kan søke om lån uten sikkerhet på inntil kr 500 000. Pengene bruker du slik du selv vil.