Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ikke alltid en trenger så store summer i forbrukslån. Enkelte ganger er et lite lån mer enn nok, men ofte trenger en disse pengene raskt. Da er det greit at enkelte banker har produkter tenkt nettopp for situasjoner som dette. Klikk her for oversikten over omtalte banker.

L’EASY og forbrukslån

L’EASY er kanskje best kjent i Norge for å være den danske utgaven av Thorn. Nå er faktisk Thorn eid av L’EASY, og begge firmaene driver med utlån av forbrukslån, i tillegg til at de leaser ut brune – og hvitevarer. Du har kanskje tidligere sjekket deres vanlige lånetilbud? Du kan her få lån opptil kr 50 000, med en maksimal tilbakebetalingstid på 5 år. Låner du kr 25 000 oppgir selskapets eksempelrente at den vil ligge på 15,13% i gjennomsnitt. Hvilken rente du egentlig vil få avgjøres etter en kredittsjekk. Den kan både bli lavere eller høyere. Da L’EASY har sett at det også er behov for andre løsninger for lån har de nå lansert et Minilån også.

Minilån

Trenger du et lite lån fort er Minilån kanskje det du har behov for. Minilån betyr at du får låne en liten sum, og det forventes en rimelig raskt tilbakebetaling. L’EASYs Minilån gir deg muligheten til å ta opp et forbrukslån mellom kr 5 000 og kr 10 000. Rentene på et lån som dette er normalt høye, og det er de hos L’EASY også, mellom 25,06% og 40,60% kan forventes i effektiv rentesats. Hvilken rente du ender opp med avgjøres etter at selskapet har kredittsjekket deg. Til tross for høy rente betales lånet såpass raskt ned at det ikke vil bli de helt store summene det er snakk om. Lånet har aldersgrense 20 år, og du får ikke lån om du har aktive betalingsanmerkninger.