Annonse

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Forbrukslån har etter hvert blitt veldig populært. Det er en enkel måte å finansiere oppussing av kjøkkenet, uforutsette utgifter, en drømmereise eller noe helt annet. Og det er mange tilbydere av slike lån. Webfinance er en av disse og tilbyr i samarbeid med Centum Finans lån uten sikkerhet, som kan brukes til det du måtte ønske. Det er ikke alltid så enkelt å få spart opp til større endringer i hjemmet og da kan løsningen være et forbrukslån. Hos Webfinance er det mulig å låne opptil kr 500 000. Ved lån på større beløp, gjerne over kr 250 000, er det ofte nødvendig å være to søkere for å få lånet godkjent.

Santander

Santander Consumer Bank forbrukslån
Santander Consumer Bank forbrukslån

Santander Consumer Bank er et av verdens største finansieringsselskap. Santander har mange gode låne- og spareprodukter i sin portefølje, i tillegg til blant annet gebyrfrie kredittkort (Gebyrfri Visa fra gebyrfri.no). Banken er en av de største aktørene i Norge i kategorien usikrede lån. Servicenivået er høyt og banken tilbyr god rådgivning til sine kunder. Det inkluderer skreddersydde lån ut i fra en økonomisk vurdering (hvor mye du tåler å låne, hvor lenge kan du låne pengene osv.) og god oversikt over ditt kundeforhold. Forbrukslån fra Santander har en øvre grense på kr 350 000. Du trenger ikke stille med sikkerhet og kan låne til hvilket som helst formål. Banken gir deg en fleksibel løsning for tilbakebetaling innenfor rammen av 5 år for dette lånet.

Forskjellige typer forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

I vrimmelen av lånetilbud finnes mange forskjellige forbrukslån. Det være seg i bank eller hos lånetilbydere på nett. Når man begynner å lete etter et tilbud har man ofte klart for seg hvor mye penger en kan trenge men kanskje ikke hvor en skal låne og hvilken type lån. Det finnes lån med sikkerhet og uten. Det finnes lån for oppussing og refinansiering. Det er egentlig bare å velge. Små forbrukslån uten sikkerhet og billån uten sikkerhet. Mange forbrukslån kan … Les mer

Zen Banking

Zen Banking forbrukslån
Zen Banking forbrukslån

Zen Banking er en meget populær finansagent for lån til refinansiering og forbrukslån. Dette er et datterselskap av Prefer Finance, som har lang erfaring innen bankvirksomhet. Som andre låneagenter, innhenter Zen Banking tilbud på dine vegne fra forskjellige banker. Dersom du for eksempel ønsker å refinansiere flere smålån og kredittgjeld, vil låneagenten kunne finne en rekke tilbud for deg. Du sparer tid ved at du kun leverer en søknad online, men mottar mange forskjellige tilbud. Dermed kan du sammenligne betingelsene, og deretter foreta et mer kvalifisert valg. Refinansiering av flere gjeldsposter lønner seg som regel. Man sparer utgifter på gebyrer, samt oppnår gjerne bedre rentebetingelser totalt sett. Den månedlige økonomien blir i tillegg mer oversiktlig da man har kun en bank å forholde seg til. Via Zen banking kan du låne inntil kr 500 000 uten sikkerhet, så fremt du har en ryddig personlig økonomi.

Komplett Bank

Komplett Bank forbrukslån
Komplett Bank forbrukslån

Komplett Bank eies av selskapet mange kjenner som Norges største leverandør av datautstyr og elektronikk på nettet. Datterselskapet som driver med utlån er ganske nystartet, men likevel rukket å bli et populært alternativ. En av fordelene med forbrukslån fra Komplett Bank er at de er fleksible og enklere å forholde seg til ut i fra din personlige økonomi og inntekt. Banken bryr seg ikke med hva du vil låne til, det er å anse som en privatsak. Du kan låne inntil kr 500 000 helt uten noen form for sikkerhet. Dette er i motsetning til større lån, som huslån, der banken tar pant i bolig eller annen eiendom som du eier. Komplett Bank tilbyr også refinansiering av gammel og dyr gjeld, dersom du skulle ha slike behov.

Axo Finans

Axo Finans forbrukslån
Axo Finans forbrukslån

Axo Finans er en låneagent som innhenter tilbud om forbrukslån og lån til refinansiering på dine vegne. Denne formidleren samarbeider blant annet med kjente banker som yA Bank og Bank Norwegian, med flere. Når du søker om lån via Axo Finans, vil du kunne motta tilbud om lån fra alle bankene selskapet samarbeider med. Det letter jobben for deg når du vil finne det mest gunstige lånet. Axo Finans har lang erfaring på dette området og yter god service. Du kan søke om lån fra kr 10 000 og opp til hele kr 500 000 via denne låneagenten. Dette er lån som det ikke stilles krav til sikkerhet i form av pant i bolig eller lignende. Tjenestene til Axo Finans er gratis for deg, uansett om du velger å akseptere tilbud eller ikke. Agenter som dette er også en kjekk løsning dersom du vil refinansiere dyre smålån eller gjeld fra kredittkort. Der er det mange penger å spare på å samle alle utgiftene i et billigere lån.

Nordax Bank

Nordax Bank forbrukslån
Nordax Bank forbrukslån

Nordax Bank er et svensk selskap med lang erfaring innen forbrukslån og refinansiering. Selskapet tilbyr nå sine tjenester også i Norge, under de samme trygge forholdene som du finner hos andre banker. Nordax vektlegger en personlig og god service for sine kunder, med individuell behandling og personlig oppfølging. Nordax finans tilbyr lån til forbruk og refinansiering på inntil kr 500 000. Banken krever ingen pant i egen bolig eller lignende sikkerhet for sine lån. Du kan med andre ord søke om penger til oppussing, ferier, bilkjøp eller innkjøp av utstyr du trenger. Dette bestemmer du helt selv. Enkelte velger å ta opp slike lån til etablering og investering i eget firma. Har du utsikter til god og sikker inntekt, kan løsningen være gunstig når man trenger å komme i gang raskt.