Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes mange gode grunner til å ta opp et større forbrukslån. For en del unge mennesker er det blitt vanlig å finansiere egenandelen på sitt første boligkjøp på dette viset, men det finnes andre målsetninger, som også kan nås på dette viset. Den nye bilen kan finansieres med et større forbrukslån. Det samme gjelder for den som nettopp er flyttet inn i den nye boligen, og er opprådd for nytt møblement, innredning og diverse elektriske og elektroniske artikler.

Tilbydere av store forbrukslån

Det finnes flere godt etablerte banker som har spesialisert seg på store forbrukslån. Blant dem finner vi selskaper som OPP Finans og Bank Norwegian. Hos begge kan man søke om lån på opptil kr 500 000. Våre sider viser en god oversikt over selskapene som tilbyr de største lånen. Det kan være lurt å sammenlikne flere tilbud, og å sjekke ut betingelsene i liten skrift får man forplikter seg, og våre sider gir deg det beste verktøyet for slik.

Hvis du vil sammenlikne er det lurt å bruke en finansagent

For å kunne sammenlikne tilbudene, og slik sikre seg den beste avtalen, kan det være lurt å bruke en finansagent. Dette er et firma som trer inn som mellomledd, mellom søkeren, og et utvalg av banker som finansagenten er i kontakt med. Bruker man en finansagent, kan man sende denne en enkelt søknad, som i løpet av dagen videreformidles til alle bankene. Gode eksempler på slike aktører er CompareKing, som gir lån opptil kr 400 000, eller Tjenestetorget, som formidler forbrukslån på opptil kr 500 000. Tjenesten er gratis, og gir søkeren en god oversikt over tilbudet.