Forbrukslån
Forbrukslån

Nordmenn har generelt en god del gjeld. I tillegg sitter mange på små og store forbrukslån. Den totale gjeldsbyrden kan bli vanskelig, om den økonomiske situasjonen endrer seg. Derfor har en del banker tilbud om forsikring for dette. En god løsning, selv om man helst ikke ønsker å benytte den. Ingen har ønsker om å måtte trenge en forsikring. Den tar man i tilfelle at…

Forsikring knyttet til forbrukslån

Det er ikke forsikring man har i bakhodet når man ser etter et forbrukslån. Inntekten er stabil og helsen er god. Derfor velger enkelte å ikke ta opp en forsikring mot dette. Dessverre har ingen av oss garantier for noe om helst. Derfor kan det være greit å vurdere en forsikring knyttet opp til forbrukslån. Forsikringen vil gjøre utgiftene ved et lån større, men ikke uoverkommelige. Ordinært dekker en slik forsikring tap av inntekt ved oppsigelse, langvarig sykdom eller dødsfall. Har du et usikret lån, og noe skjer, da vil forsikringen dekke opp lånet og til dels den tapte inntekten.

Banker som tilbyr forsikring

Tar du en rask kikk her hos oss finner du flere banker som tilbyr forsikring. Prisen på forsikringene varierer. Noen har en fast månedspris, mens andre har en prosent av forbrukslånets sum. Hvilken dekningsgrad man har ved de forskjellige tingene vil også variere, men hovedtrekkene er rimelig like. Enkelte banker kan til og med tilby deg forskjellige typer forsikring, med forskjellig dekningsgrad (OPP Finans). Finansagenten Finansa kan også tilby deg en forsikring. Dessverre gjelder denne kun for de som velger lån fra GE Money Bank. Vær oppmerksom på, at en slik løsning kan finnes hos flere finansagenter.