Forbrukslån
Forbrukslån

Om man ikke kan fordra å betale renter, så bør man kanskje unngå et forbrukslån i første omgang. Men skal man allikevel ta opp et slikt lån, så behøver man jo ikke å betale mer enn hva som er nødvendig. Det gjør du ikke dersom du velger et av disse to forbrukslånene.

Billig forbrukslån på inntil kr 400 000

Om du trenger et stort lån med lav rente, så er yA Bank kanskje den mest aktuelle banken på markedet. De tilbyr deg et forbrukslån på inntil kr 400 000 som har lav rente og lave gebyrer. Snittrenten for et lån fra yA Bank ligger på 15,85%, noe som er lavere enn flesteparten av konkurrentene.

Du kan samtidig bruke hele 15 år på å nedbetale lånet, men ettersom et forbrukslån blir dyrere jo lengre tid du bruker på det, så anbefaler vi naturligvis ikke dette.

Billig forbrukslån på inntil kr 50 000

Behøver du et forbrukslån på under kr 50 000, så finnes det også en billig bank som står klar til å tilby deg dette. Vi anbefaler Thorn, som har spesialisert seg på lån under den nevnte summen. Her får du en effektiv rente på 15,13% som sammen med lave gebyrer utgjør et ganske så bra lån.

Her er nedbetalingstiden satt til maksimalt 5 år, men også her anbefaler vi at man bruker så kort tid som mulig på forbrukslånet.