Forbrukslån
Forbrukslån

Når man er 20 år er man myndig og vel så det, men man vil fortsatt oppleve visse begrensninger i samfunnet. En del av utestedene man kanskje ønsker å besøke har 23-årsgrense, og det samme har en del norske tilbydere av forbrukslån. Men noen banker lar deg søke om lån når du er 20 år gammel.

Forbrukslån fra Komplett Bank

Komplett Bank er en av de norske internettbankene som tilbyr forbrukslån allerede når du fyller 20 år. Det er heller ikke noe dårlig lån, der du selv kan bestemme når du vil betale avdrag! Følgelig kan du utsette betalingen så lenge du vil, så lenge du betaler de rentene du skal. Lånet fra Komplett Bank har en gjennomsnittlig effektiv rente på 16,90%, noe som absolutt er et godt forbrukslån for en 20-åring.

Forbrukslån fra L’EASY

De fleste norske banker har en aldersgrense på 21 eller 23 år, men hvis du behøver et forbrukslån på under kr 50 000, så er L’EASY sitt lån et godt alternativ. Her kan du søke om å låne en sum fra kr 5 000 og oppover og få konkurransedyktige vilkår både hva renter, gebyrer og nedbetalingstid angår. Den gjennomsnittlige effektive renten på et forbrukslån fra L’EASY er på akseptable 15,13%.