Forbrukslån
Forbrukslån

Det dukker opp situasjoner i livet der man har behov for penger man ikke har. Det kan være uforutsette utgifter til reparasjoner eller uventede regninger. Kanskje har du bare lyst til å unne deg noe kostbart, reise, eller pusse opp huset. Da er forbrukslån en god løsning, der ingen vil kreve å vite hva pengene skal brukes til. Har du behov for et stort lån, er det greit å vite hvor du finner de høyeste forbrukslånene.

Høye forbrukslån

Om du tenker å ta opp et stort forbrukslån, er det lurt å sammenligne de ulike bankene og utlånerne på nettet. Slik kan du se hvem som tilbyr høyest lånesum og lavest mulig rente. Du bør også sette deg inn i de ulike betingelsene for lånet, når det gjelder nedbetalingstid, renter og gebyrer. På nettet kan du finne flere nyttige lånekalkulatorer som kan hjelpe deg å regne ut hva lånet vil koste deg totalt. Det er viktig å sørge for at du har økonomi til å klare nedbetalingen, så du ikke ender opp i en gjeldskrise.

Hvem tilbyr høyest forbrukslån?

De største forbrukslånene får du hos OPP Finans og Bank Norwegian, med en lånegrense på kr 500 000. Det er noen ulike betingelser mellom de to bankene, men begge tilbyr en nedbetalingstid på 15 år. Det er noe strengere kriterier for de høyeste forbrukslånene. Dette gjelder alder, statsborgerskap, og inntekt, samt at du er uten betalingsanmerkninger. Før du får svar på søknaden om forbrukslån, utføres det en standard kredittsjekk for å vurdere din betalingsevne. Det er greit å vite at en søknad om forbrukslån er uforpliktende, og du har muligheten til å takke nei.