Forbrukslån
Forbrukslån

Det er mange banker om beinet når det gjelder forbrukslån. Ofte får de store lånene mye fokus, og hva en skal se etter før en søker lånet. Dette er vel så viktig for de små lånene. Betingelser varierer like mye på disse som andre lån.

Sjekk flere banker

Har du en drøm om å invitere kjæresten på lang-weekend eller overraske barna med en tur til Tivoli i København? Slike ting trenger en ofte ikke ta opp så mye i forbrukslån for å få til. Samtidig ønsker man kanskje begrense hvor mye en er villig til å betale for fornøyelsen. Vil du ha mest mulig ut av et forbrukslån er det like viktig hvor mye du betaler tilbake, som det du låner. Rentene varier mye også på smålån. Du kan finne tilbud som spenner helt fra 7,9% og oppover. Det kan være en del arbeid å finne ut av dette, benytt gjerne en av de anbefalte finansagentene. Da får du tilbud fra flere banker samtidig.

Lån mellom kr 5 000 og kr 10 000

En god del banker tilbyr lån ned til kr 5 000 eller kr 10 000. Benytter du deg av låneagenter, som vi nevnte tidligere finner de tilbud til deg. Ønsker du å sjekke bankene ut selv er det smart å kontakte hver enkelt bank å forhøre seg hvilken rente de kan tilby. Når du søker lån vil du bli kredittsjekket, og det bestemmer den endelige effektive renten du får. Santander Consumer Bank tilbyr mellom 7,9% og 17,9% nominell rente for kr 10 000 i forbrukslån. OPP Finans kan gi mellom 7,5% og 18% for samme lånesum. Ønsker du låne kr 5 000 kan bl.a. L’EASY og Bank Norwegian tilby en nedre lånegrense på dette beløpet.