Forbrukslån
Forbrukslån

De fleste som søker om et forbrukslån har neppe problemer med å finne inspirasjon til hva man skal bruke pengene på. Men ser vi saken fra en annen side, så er det mange som er usikre på hva det er tillatt at man bruker pengene på. Det korte svaret på det spørsmålet, er at man kan bruke pengene på akkurat hva man vil.

Et lån til forbruk

Som navnet tilsier, så er dette et lån til ditt forbruk. Det finnes ingen definisjon av hva dette er, så i praksis kan man bruke pengene på akkurat hva man vil. Tidligere var det vanlig at bankene spurte om hvorfor du trengte lånet, men dette er ikke vanlig praksis. Med andre ord kan du søke om å låne mellom kr 1 000 til hele kr 500 000 uten å måtte oppgi noen grunn. Banken har heller ikke interesse av å vite det.

Dette er mest populært

De tre mest populære kategoriene nordmenn søker om forbrukslån til, er reise, oppussing og innkjøp av interiør. Sistnevnte innebærer alt fra sofa til flatskjerm, mens mange også velger å bruke et slikt lån til å finansiere kjøp av ny bil eller båt. Forbrukslån kan også brukes til å betale forfallende regninger, eller noe helt annet. Valget er helt og holdent ditt!