Forbrukslån
Forbrukslån

Når du legger inn en søknad om et forbrukslån, så vil du naturligvis betale så lite som mulig i renter og gebyrer. Nettopp derfor veler mange å søke om et slikt lån gjennom en låneformidler, som tar på seg jobben med å hjelpe deg å skaffe deg det billigste lånet. Men kan man stole på at slike selskaper ikke har en egeninteresse?

Derfor er låneformidlere pålitelige

Og svaret på det innledende spørsmålet er altså ja. En låneformidler får provisjon dersom selskapet klarer å «verve» deg til å ta opp et forbrukslån hos en av de samarbeidende bankene, men akkurat hvilken bank du velger har ikke noe å si. Følgelig vil provisjonen bli den samme enten du velger den ene eller den andre banken. På denne måten vil ikke banken anbefale et lån fremfor det andre bare fordi selskapet ønsker å tjene penger. Om det ikke hadde vært tilfellet, så hadde en slik tilbyder av forbrukslån egentlig vært inhabil. Men man kan altså stole fullt ut på en låneformidler.

Låneformidlere koster ikke deg noe

Ettersom det da er bankene som dekker de utgiftene en låneformidler har for driften, så koster det ikke deg noe som kunde å bruke en slik tjeneste. Det er med andre ord meget gunstig, og går som regel langt raskere enn å søke direkte hos hver enkelt bank. Dessuten er det den beste måten å skaffe seg et billig forbrukslån på!