Forbrukslån
Forbrukslån

Når man trenger litt ekstra penger, og vurderer et lån, vil man ha lave kostnader. Det handler om å få et forbrukslån, som man kan håndtere økonomisk over tid. Det krever at de totale kostnadene er lavest mulig, og at man finner det beste forbrukslånet. Hva skal man da egentlig se etter for å få beste lån?

Sammenlign flere banker

Det er flere ting man bør sjekke for å finne beste forbrukslån. De samme faktorene må sammenlignes hos alle bankene du sjekker. Deretter sammenligne de totale kostnadene en vil få på de forskjellige tilbudene. Derfor er det greit sette opp en sjekkliste før man begynner å lete etter banker. Det du skal se etter er effektiv rente (renteeksemplene gir deg en pekepinn på rentenivået hos banken), gebyrer, maksimal lånesum og nedbetalingstid. I samme slengen skal du ha et øye på lånevilkår og betingelser. Det kan ta tid finne forbrukslån ved å sammenligne en og en bank. Du kan også benytte finansagenter til dette.

Bruke finansagenter

Velger du å benytte en finansagent vil du få flere tilbud på en gang. Finansagenter samarbeider med banker som har omtrent likestilte tilbud. Du sender inn en søknad på forbrukslån, og får flere svar. Deretter kan du velge det tilbudet som blir det beste for deg. Her hos oss finner du flere gode finansagenter, og tjenesten er gratis. Velger du for eksempel å bruke Lendo vil du få lånetilbud fra opptil 10 forskjellige banker, Når du har fått tilbudene kan du i ro og mak finne lånet som passer deg best.