Forbrukslån
Forbrukslån

Smålån og andre mindre lån er ofte veldig dyre takket være den skyhøye renten det ofte er på slike lån. Det kan derfor lønne seg å søke om et forbrukslån til refinansiering av slike gjeldsposter, så kan du spare penger og få bedre oversikt over økonomien din. Det finnes mange banker og finansieringsselskaper som tilbyr lån til refinansiering. Vi har funnet frem til et par långivere, som kan tilby forbrukslån med en rimelig rente. Det er verdt å tenke da du faktisk kan spare så mye som 10% i rente ved å refinansiere.

Santander Flexilån

Med et Flexilån fra Santander bank kan du låne inntil kr 350 000. Du kan bruke lånet til akkurat det du vil, også til refinansiering av dine smålån eller annen dyr gjeld. Lånet kan nedbetales over maksimalt 12 år, men husk på at det legges til renter på lånet i hele låneperioden. Dette betyr at jo lengre tid du bruker på å betale det tilbake, desto dyrere blir det. Ønsker du å låne mindre enn kr 70 000 slipper du å betale gebyret for etableringen, men skal du låne mer enn dette så vil det bli lagt til et gebyr på kr 950. Renten du må betale fastsettes etter at banken har gjennomgått en sjekk av din totale økonomiske situasjon, men de fleste betaler rundt 16-17% i rente for dette lånet. Du kan sende inn søknaden din via nettsiden til Santander Bank, men husk på at du må ha fylt 25 år for å få søknaden godkjent.

Opp Finans

En annen bank som tilbyr forbrukslån som du kan bruke til refinansiering, er Opp Finans. Her kan du låne mellom kr 10 000 og kr 500 000. Som en av få banker bruker Opp Finans en variert nedbetalingstid. Dette betyr at skal du låne inntil kr 100 000 så har du 8 år på deg til å tilbakebetale pengene, mens du kan bruke 15 år på de største lånene. Den laveste renten ligger på 8,21%, men også her er det kredittvurderingen som avgjør hvor mye du personlig ender opp med. Gjennomsnittsrenten hos Opp Finans ligger på ca. 15%. Du kan søke om lån på nettsiden deres, men husk på at du må ha fylt 21 år får å bli vurdert som søker.