Zen Banking forbrukslån
Zen Banking forbrukslån

Zen Banking er en låneformidler som hjelper deg med refinansieringslån. Du sender inn en søknad, men denne blir sendt videre til ulike banker. Da har du muligheten til å velge det lånet som passer deg best. Har du betalingsanmerkninger eller inkassosaker, men eier egen bolig kan du igjennom Zen Banking få hjelp til refinansiering. Dette er svært uvanlig at man får hos andre låneagenter.

Les også: Hvordan bli kvitt betalingsanmerkninger.

Betingelser hos Zen Banking

Hos Zen Banking (se vår omtale) kan du søke om inntil kr 500 000 med en nedbetaling på inntil 15 år. Siden du søker om et refinansieringslån er det viktig at beløpet du låner blir brukt til dette. Velger du å ikke bruke det på gammel gjeld mister man hele poenget med lånet. Hvor mye du kan spare på å refinansiere kommer helt an på hva du betaler i dag og hvilken bank du velger. I tillegg på dette lånet kommer det noen ekstra gebyrer. En månedlig termingebyr på kr 45 og et etableringsgebyr på kr 640.

Slik får du forbrukslån fra Zen Banking

Aldersgrensen for å søke om dette lånet er 25 år. Du må ha en fast inntekt for å søke. Det er veldig enkelt å søke dette lånet. Du finner søknaden enkelt på Zen Banking sine hjemmesider. Her fyller du ut en søknad som et par minutter. Søknaden blir da sendt videre til ulike banker. Da er det bare å lene seg tilbake og vente på å motta tilbud i retur. Velger du å godta et av tilbudene er det viktig å få signert så fort som mulig. Da blir du kvitt gjelden din fortere og du kan oppnå en enklere hverdag.