Forbrukslån
Forbrukslån

Hvilken bank er din utkårede, og hvem skal få gleden av å motta rentene dine? Det er kanskje ikke akkurat det man spør seg om når man leter etter et forbrukslån, men man lurer heller på hvilke lån som er mest anbefalte. Her viser vi deg tre av markedets absolutt beste lån.

GE Money Bank

Forbrukslånet fra den norske storbanken GE Money Bank lar deg låne inntil kr 350 000 til en gunstig rente på 16,33% (snittrente for banken). Det har meget lave gebyrer med et månedlig termingebyr på kr 45, og faktisk har ikke lånet noe etableringsgebyr. I tillegg kan du bruke hele 12 år på å betale ned gjelden!

yA Bank

Også yA Bank har et av de mest anbefalte forbrukslån. Her kan du søke om å låne inntil kr 400 000 fra du er fylt 23 år, og få en effektiv rente på 15,85% – noe som er svært konkurransedyktig. Lave gebyrer og lang nedbetalingstid på inntil 15 år gjør at et lån fra yA Bank absolutt er å anbefale.

Komplett Bank

Det tredje mest anbefalte forbrukslånet kommer fra den nyeste banken på markedet, da Komplett Bank ble etablert først i 2014. Her kan du låne inntil kr 400 000 fra du er fylt 20 år, og få en effektiv rente på 16,90%. I tillegg kan du betale avdrag når du selv ønsker det!