Forbrukslån
Forbrukslån

Hva koster et forbrukslån, hva er effektiv rente og hvor kan jeg få tak i et slikt lån. Det er mange spørsmål som stilles om lån og kredittjenester generelt, men det er alltid noen som går igjen oftere enn andre. Vi skal nå besvare de tre mest vanlige spørsmålene om slike lån.

Hvilken rente får jeg på forbrukslånet?

Det vanligste spørsmålet relatert til forbrukslån er også det som er vanskeligst å svare på. For renten for hvert enkelt lån hos hver enkelt bank fastsettes på bakgrunn av den individuelle søkers økonomi. Følgelig er det umulig for oss å si hvilken rente du får, men den vil være et sted mellom 9% til 21%.

Hvor kan jeg søke om forbrukslån?

Det finnes svært mange aktører på det norske markedet som tilbyr forbrukslån, og du kan naturligvis sammenligne de beste tilbyderne på våre nettsider. Kort sagt kan vi anbefale tre banker når vi først er inne på spørsmålet, og det er henholdsvis Komplett Bank, Bank Norwegian og GE Money Bank.

Hva kreves for å få et forbrukslån?

Alle banker har noen grunnleggende søkekriterier som må oppfylles dersom du skal få godkjent søknaden om forbrukslån, inkludert en kredittvurdering. Du må være gammel nok (som regel minst 18 – 25 år), du må tjene nok (ofte minst kr 150 000/årlig) og du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Oppfyller du dette så er sjansen for innvilgelse stor.