Forbrukslån
Forbrukslån

Å ta opp et lån betyr også noen ekstra kostnader foruten renter og termingebyrer. De aller fleste lån betyr også at du må ut med etableringsgebyr. Dette gebyret kan man nesten se på som en startbetaling til banken for lånet. Rett og slett en betaling til banken for at de ordner pairene og andre offisielle ting rundt det å ta opp et forbrukslån. Det vil lønne seg å finne lån uten dette gebyret.

Forbrukslån uten etableringsgebyr

Det finnes banker som tilbyr forbrukslån uten etableringsgebyr. En av disse er Santander Consumer Bank. Hos denne anerkjente banken finner du låneproduktet Flexilån. De tilbyr kunder som låner opp til kr 70 000 å få lånet uten etableringsgebyret, som vil si kr 950 mindre å betale til banken. Låner man mer enn dette kommer gebyret i tillegg. Rentene på dette lånet ligger rimelig lavt i forhold til konkurrentene. Et lån på kr 65 000, betalt over 5 år, vil i snitt ligge på 16,33% i effektiv rente. Vurderer du dette lånet husk å beregne inn også termingebyr, som for tiden er kr 45 uansett hvor mye du har lånt. Totalt kan du låne opp til kr 350 000 med Flexilån.

Kriterier og betingelser for lånet

Dette er et forbrukslån uten sikkerhet, og har en aldersgrense på 25 år nedad. Santander setter enkelte kriterier for i det hele tatt kunne søke dette lånet. Disse er for de fleste uproblematiske, som at du må ha bodd i Norge i 3 år. I tillegg må du ikke ha aktive inkassosaker, eller betalingsanmerkninger. Til slutt setter det et kriteria om en årsinntekt på minimum kr 200 000. Fyller du disse står du fritt til å søke om Flexilån. Rentene, som vi tidligere har nevnt, settes etter en individuell kredittsjekk. Nedbetalingstiden settes etter størrelsen på lånet. Den kan være maksimalt på 12 år. Det er enkelt å søke lån hos Santander, bare følg linken du finner her hos oss. Fyll inn skjemaet og send. Svaret kommer raskt.