Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Centum Finans er en finansagent som vil gjøre det enklere for potensielle kunder, å finne de beste avtalene for forbrukslån. Selskapet sammenlikner forskjellige tilbydere, og finner det billigste lånet for deg. Centum Finans er derfor ikke en bank i seg selv, men et effektiviserende mellomledd. Hvis du sender en enkelt søknad til selskapet, vil du få tilbud tilbake fra opptil syv forskjellige banker. Dette koster ikke søkeren noe, og samtidig som man sparer tid på søking og leting, så er sannsynligheten større for at man til slutt ender opp med markedets gunstigste lånebetingelser.

Hvordan søker man om forbrukslån hos Centum Finans?

Det tar kun noen minutter å fylle ut det første søknadsskjemaet, noe som man enkelt kan gjøre på selskapets nettside. Det er også omfattende krav til dokumentasjon som må følge med, men fordelen er at du kun må sende hele pakken en gang. Selskapet tar så på seg jobben med å kontakte de forskjellige bankene, i jakt på det beste tilbudet om forbrukslån. Det er gratis å søke, og det er uforpliktende. Hvis man er på jakt etter den beste avtalen kan det derfor lønne seg å søke hos flere selskaper på en gang. Vanligvis er Centum Finans likevel blant de beste finansagentene på markedet, med en effektiv gjennomsnittsrente på 14,99%.

Hvilke kriterier må søkere om forbrukslån oppfylle?

Helt grunnleggende er det at man må være mellom 23 og 70 år gammel for å kunne søke om forbrukslån. Man må også, enten være norsk statsborger, eller ha levert likningen i Norge i minst tre år. Det er meget viktig at man ikke har noen åpne inkassosaker mot seg, eller at man har betalingsanmerkninger. Dette fører nemlig til automatisk avslag. Søkere må også tjene over kr 200 000 brutto, for å kvalifisere for forbrukslån.