Forbrukslån
Forbrukslån

Finansagenten Zmarta gjør det enkelt for deg som ønsker et godt forbrukslån i forhold til din økonomi. De gjør jobben for deg, mens du kan slappe av og bruke tiden din på morsommere ting. Når du benytter en finansagent, er det greit å vite hvilke krav som stilles til deg, før du søker. Zmarta har 4 krav til deg, før de videreformidler din lånesøknad.

Zmartas kriterier

Zmarta har 4 enkle krav du må oppfylle, før din lånesøknad blir videreformidlet. Du må være fylt 18 år, og ha en årsinntekt på minimum kroner 120 000 før skatt. I tillegg må du ha adresse i Norge, og du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger. Dersom du oppfyller disse kravene, står du fritt til å benytte deg av Zmartas tjenester. Kravene er laget, på grunnlag av de bankene og låneaktørene Zmarta samarbeider med. Zmarta samarbeider med hele 11 lånegivere og banker. Kriteriene som er satt, er satt ut i fra det minste bankene aksepterer. Noen av bankene Zmarta samarbeider med, kan ha høyere krav, og du får dermed ikke tilbud på forbrukslån av disse bankene.

Hvorfor bruke Zmarta?

Bruker du Zmarta som finansagent, får du tilbud av ulike banker. Oppfyller du kravene til alle bankene og låneutgiverne, kan du være heldig å få tilbud av alle de 11 ulike aktørene. Du slipper å søke hos en og en bank, Zmarta gjør jobben for deg. Dette innebærer at du kan bruke tiden din på andre ting, mens du venter på svar på din søknad om forbrukslån. Det koster deg ingenting å benytte seg av Zmarta sine tjenester. Skulle du velge å avslå tilbudene, du får om forbrukslån, er det uansett helt gratis for deg.