Forbrukslån
Forbrukslån

Det er en vrimmel med lånetilbud på nett. Det kan være både tidkrevende og vanskelig å finne det beste forbrukslånet (slik finner du det). Mange banker, lånetilbydere, renter og gebyrer – mye å holde styr på. Da er det at låneagentenes styrke kommer til hjelp. De finner nemlig gode tilbud på lån for deg. Her hos oss ligger de på rekke og rad, det er bare å fylle ut skjemaet, og dermed har du sendt en søknad til mange banker samtidig. Vi har her sett på kun to av dem i denne artikkelen.

Axo Finans finner forbrukslån til deg

Hos denne låneagenten finner du lån fra kr 10 000 og helt opp til kr 400 000. Rentenivået vil selvsagt være noe varierende alt etter lånets størrelse, tilbakebetalingstid og kredittsjekk. Generelt kan man si at effektiv rente hos denne agenten ligger rundt 16% på lån i størrelsesorden kr 65 000, og maksimal lengde på tilbakebetaling er 15 år. Etableringsgebyret er kr 950 og termingebyret kr 45. Axo Finans samarbeider med mange banker, som for eksempel Bank Norwegian. Søknaden din vil bli sendt til alle samarbeidende banker. Deretter velger du tilbudet som passer deg best.

Forbrukslån via Real Finans

Gjennom sin lange fartstid i denne bransjen har Real Finans hjulpet mange nordmenn med å finne riktig lån. De samarbeider med en rekke banker, bl.a. GE Money Bank og Collector. Gjennom denne agenten kan du finne forbrukslån helt opp til kr 400 000. Rentenivået ligger rundt 16%, men kan bli høyere eller litt lavere. Dette er avhengig av den individuelle vurderingen som foretas. Lånene er lån uten sikkerhet, som dermed kan gi deg større valgmulighet. Søknaden er grei å få sendt her fra siden, og da er det bare å vente litt og så er tilbudene funnet til deg.