Forbrukslån
Forbrukslån

Nordmenn er nøye med å sjekke renter og tilbakebetalingstid på lån. De aller fleste går også gjennom egen økonomi for å se hvor mye forbrukslån det er høyde for. Det hender seg at man glemmer en liten detalj; gebyrene du må ut med på et forbrukslån. Gebyrene varierer, men gjengs over har de fleste utlånere etableringsgebyrer og termingebyrer. Det kan være verdt å sjekke bankene som låner ut penger uten disse.

Gebyrfritt hos Santander Consumer Bank

Santander har en sterk posisjon i Norge, Det er kanskje ikke så rart da de er et av verdens ledende finanskonsern. De tilbyr et bredt utvalg lån og kreditter, så det vil være vanskelig finne noe som ikke passer. Forbrukslånene hos Santander er faktisk helt gebyrfrie! Det er ikke mange banker som kan skilte med. Dermed er det penger spart med å låne her. For å ta et eksempel; bare på termingebyr, som ofte kan være kr 45 pr mnd, vil en på et år spare kr 540. Så du ser, det blir penger av små summer. Renten på lånet begynner på 9,4%, men vil for de fleste bli høyere.

GE Money Bank har ikke etableringsgebyr

Etableringsgebyrene kan være rimelig høye hos enkelte banker. Dette har GE Money Bank gjort noe med. Den norske utlåneren har pr i dag hele 300 000 kunder, og tilbyr lån og kreditter av forskjellige slag. Det skal være lett å finne det man trenger, og det til greie betingelser. Renten på forbrukslån begynner på 7,9%, og det er en god nominell rente. Lånene har termingebyr, men som sagt ikke etableringsgebyr. Å slippe etableringsgebyret sparer deg opp mot tusenlappen eller mer, i forhold til andre banker. Det er gunstig da de fleste vil ha lånene så billige som mulig, totalt sett, og det får du her.