Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian er en nettbank for privatmarkedet, som blant annet tilbyr forbrukslån. Formålet til selskapet er å lage de beste løsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester på nett. Selskapet er et heleid datterselskap av Norwegian Finans Holding ASA, som kun fungerer som et selskap som forvalter aksjene. All kontakt med Bank Norwegian skjer hovedsaklig på nett, men selskapet har også en kundetelefon, hvis det skulle trengs.

Lånebetingelser og renter

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån i størrelsesorden fra kr 25 000 til kr 500 000. Den laves mulige renten er 8,99%. Maksimal nedbetalingstid er 15 år. Etableringsgebyret er kr 950, og termingebyret er kr 30. Lånet kapitaliseres månedlig. Lånet er ideelt for folk som vil refinansiere kredittkortgjeld og smålån. Det kan innfris når som helst, uten ekstra kostnader. Selskapet hjelper med refinansiering av tidligere gjeld, ved å betale ut direkte til kreditorer som kunden oppgir. Renten er flytende, og kan forandre seg over tid. Banken må likevel varsle kunden 6 uker i forkant.

Hvordan søke på forbrukslån

Man søker på forbrukslån enkelt og uforpliktende på selskapets nettside. For å få rett til lån uten sikkerhet må man være norsk statsborger, man må ha en liknet inntekt, og man må ikke ha åpne inkassosaker. Man må også passere Bank Norwegians kredittvurdering. Man må også dokumentere en del ting som er viktige for å få forbrukslån. Inntekten må belegges med lønnslipp, selvangivelse, lånedokumenter, og dokumentasjon av ekstra inntekter, må også oppgis, og kan lastes opp elektronisk. Søkere må også legitimere seg, og dette gjør de best med Bank ID. Mer nøyaktig informasjon finner du på Bank Norwegians hjemmeside.