Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Å finne det riktige forbrukslånet, for deg, er ikke like enkelt bestandig. Det tar tid å lete gjennom alle tilbudene du finner på nett. Derfor er å benytte en låneagent ofte både lønnsomt og tidsbesparende. Du får en rekke tilbud med å kun sende inn en enkelt søknad.

Centum Finans

Låneagenten Centum Finans er en betydelig aktør på utlånsmarkedet og samarbeider med hele 13 forskjellige banker. Her vil du få tilbud blant annet fra Santander Consumer Bank, Ikano Bank og yA Bank. Å søke forbrukslån fra Centum er enkelt, og svarene får du rimelig raskt. Når du fyller inn en søknad blir denne videresendt til alle bankene Centum samarbeider med, og du vil få svar fra alle bankene. Deretter kan du velge mellom disse, og velge lånetilbudet som passer deg best. Det du skal passe på er at du er innenfor vilkårene for lån gjennom Centum, og at du sender inn all relevant informasjon, som kan være kopi av lønnsslipp eller ligningsattest.

Forbrukslån via Centrum Finans

Bankene, som Centum samarbeider med, har til felles at du kan låne helt opp til kr 500 000, med en nedbetalingstid over 15 år. Laveste nominelle rente ligger på 6,99%, men det vil være den effektive renten som er interessant for deg. I Centums låneeksempler oppgis denne å være 14,99%, om du låner kr 65 000 og betaler alt innen 5 år. Vær oppmerksom på; bankene du får tilbud fra kan variere når det gjelder rentenivået. Det kommer av den kredittsjekken som bankene foretar, og hvilke kriterier de setter for en god kredittsjekk. Centum Finans tar ikke betalt for tjenesten sin, og dermed er den gratis for deg (Centum får sin betaling fra den banken du velger å ta opp forbrukslån hos).