Forbrukslån
Forbrukslån

De mest populære summene å søke om gjennom et forbrukslån er helt ned mot kr 1 000 og opp mot kr 50 000. Dette til tross for at man nå kan søke om å låne hele kr 500 000 med et slikt lån, men ettersom renten på slike lån er ganske så høy så gjør det kanskje ingenting at snittsummen er lav?

Nå kan du låne kr 500 000

Tidligere var den maksimale lånesummen hos norske banker på kr 400 000. Flere av de norske storbankene tilbyr enda dette i dag, inkludert banker som Komplett Bank og yA Bank. Men på høsten 2014 så vi at en av de største tilbyderne av forbrukslån økte denne grensen betraktelig.

Og det var det Bank Norwegian som gjorde. Nå tilbyr de forbrukslån på hele kr 500 000, noe som er en ganske vanvittig sum å låne gjennom et slikt lån. Renten er nemlig ikke satt noe spesielt ned.

Men hvor mye kan du egentlig låne?

Selv om banken reklamerer med slike vanvittige lånesummer, så er det naturligvis ikke sagt at du får låne såpass mye. Banken vurderer din søknad om forbrukslån på bakgrunn av din tidligere inntekt, og følgelig må den samsvare med ønsket lånebeløp.

Vi anbefaler at man benytter en lånekalkulator før man søker om forbrukslån, slik at man enklere kan se hvor mye man tåler å låne.