Forbrukslån
Forbrukslån

Hvem vil ikke ha et forbrukslån så billig som mulig? Du kan selv i en forberedelsesfase gjøre enkelte ting for å sikre at lånet blir billigere. Det handler om å benytte litt tid til sammenligning og sjekk av egen økonomisk situasjon.

Sjekk din egen økonomiske situasjon

I forkant, av en lånesøknad, kan det være smart å ha full oversikt over saker som kan slå uheldig ut på en kredittsjekk. Det er nemlig kredittscoren du får på en kredittsjekk som styrer hvilken rente du får på lånet. Har du småsummer i gjeld, som er kostbare bør du kvitte deg med denne om mulig. Det samme gjelder for ubetalte krav, som for eksempel ubetalte telefonregninger. Har du fått krav gjennom et annenhånds selskap vil det også si, at du sitter med en aktiv betalingsanmerkning. Dette kravet må du betale for å få et forbrukslån, samt en god kredittsjekk.

Sammenlign lån

Sammenligning av forbrukslån, fra forskjellige banker, er en selvfølge. Det er eneste måte for å finne ut hvilket lån som er rimeligst. Velg ut opp mot 10 lån og sammenlign renter og andre betingelser. Du kan også benytte låneagenter til denne sammenligningen. Da sender du en søknad og får tilbud fra mange banker. Tilbudene er uforpliktende, og du kan velge å ikke benytte noen av dem. Vil du sammenligne veldig mange tilbud kan du faktisk benytte flere låneagenter også, da disse er gratis for deg å benytte. Valget for hva som da er billigste lån vil bli atskillig enklere med mange forskjellige tilbud, fra mange forskjellige banker.