Komplett Bank forbrukslån
Komplett Bank forbrukslån

Er du ute etter en annerledes løsning på forbrukslån vil du finne det. Da forbrukslån er en økende form for lån øker også tilbudene. Bankene konkurrerer seg imellom, og det krever utvikling. Dermed finner man alt fra de små SMS-lån til lån opp mot kr 500 000. En av de nye formene for lån er Komplett Banks fleksible forbrukslån.

Fleksibelt forbrukslån

Komplett Bank konkurrerer, på lik linje med andre banker, om å få deg som kunde. Dermed har de i dag et tilbud på forbrukslån, som ikke alle banker kan matche. Komplett tilbyr et fleksibelt forbrukslån. Hva vil så det si? Når du har fått lånet innvilget settes pengene inn på en konto. Du benytter så mye som du ønsker av denne summen. Det som da er fleksibelt er at du kan betale inn benyttet beløp, for senere bruke av lånesummen på ny. Renter betales kun for den summen du har brukt. Har du et kredittkort kjenner du nok igjen denne måten å benytte en kreditt på. Forskjellen er bare at dette er et lån og ikke kort.

Dette tilbyr Komplett Bank deg

Her kan du få et forbrukslån fra kr 10 000 og opp til kr 400 000. Lånet er uten sikkerhet, som et ordinært forbrukslån. Nedbetalingstiden vil bli fleksibel og er avhengig av hvordan du velger å betale ned. Bruker du for eksempel kr 15 000 (av et lån på kr 50 000), og deretter betaler inn alt. Da har du enda hele lånet tilgjengelig, og kan avslutte avtalen om du vil. Renter løper, som tidligere nevnt, kun på det beløpet du til enhver tid har brukt. Et lån på kr 65 000, hvor alt benyttes, har pr i dag en effektiv eksempelrente på 16,90%. Da har du betalt inn alt som er brukt over 5 år. Fleksibelt forbrukslån fra Komplett er verdt sjekke ut, om du vil ha en fleksibel ordning på lån, i stedet for et kredittkort.