Forbrukslån
Forbrukslån

Rentenivået er viktig å sjekke nøye når en vurderer lån. Lånet skal tross alt betales tilbake, og da må total tilbakebetaling passe med lommeboka. Forbrukslån kan være rimelig dyre, og de kan være med gunstig rentenivå. Uansett er disse lånene dyrere enn vanlige banklån, som til båt, da lånene gis uten sikkerhet/pant. Det medfører større risiko for banken, og dermed noe høyere rente. Til tross for dette finnes banker som tilbyr lån med lav rente.

yA Bank har gunstige forbrukslån

yA Bank er en ren nettbank, hvor målsettingen er å forenkle banktjenestene for kunden. Dette har de lyktes med i løpet av sine 9 år i bransjen. Banken går for greie og gode produkter, og det har de klart. Banken tilbyr forbrukslån til en rente på 8,9%, og det er en gunstig nominell rente på lån som dette. Den effektive renten vil variere i forhold til vurdering av låntakers økonomi og kredittsjekk. yA Bank tilbyr lån helt opp til kr 400 000, og maksimalt 15 år tilbakebetalingstid.

L’EASY

Danskene har etablert seg godt i Norge, og nå har L’EASY utvidet tilbudet. Fra å være et firma som driver med utleie av ting, som TV og hvitevarer, har de nå også en utlånsavdeling. Her har du muligheten til å låne opptil kr 50 000 til en nominell rente på 9,9%. Du velger selv nedbetalingstiden, men ikke glem at lengre tid betyr også dyrere lån totalt. Pengene er raskt på konto etter at du har fått innvilget lånet. Rundt 24 timer tar det fra innvilget lån og til du har pengene.