Annonse

Bank2

Bank2 forbrukslån
Bank2 forbrukslån

Bank2 er en nyere bank etter norske forhold, etablert i 2005 og har hovedsetet sitt i Oslo. Siden da har Bank2 hjulpet folk med lån til refinansiering og dette har de gjort med suksess. Dette har vært en bankens spesialiteter inntil nylig. Nå har de også begynt med forbrukslån og et slikt lån er i dag en løsning som mange nordmenn benytter seg av. Det er ikke alltid enkelt å legge nok penger til side når man også skal ha hverdagsøkonomien til å gå rundt. Likevel drømmer man gjerne om nytt kjøkken, oppussing av badet eller nye møbler til hytta.

Det kan ta mange år å legge nok penger til side til slike dyre innkjøp og da velger de fleste å se seg om etter et forbrukslån. Hos Bank2 kan du låne fra kr 50 000 og inntil kr 300 000. Et slikt lån fra Bank2 kan selvsagt brukes til å sette dine drømmer ut i livet, på lik linje med forbrukslån fra andre banker.

Bank2

Bank2 refinansiering
Bank2 refinansiering

Du har kanskje allerede funnet ut at det er dyrt i lengden med forbrukslån og kredittkort. Klarer du ikke å betale forbrukslånet tilbake til tiden eller opparbeider deg en del kredittkortgjeld, kommer økonomien ut av kontroll. Det er ikke morsomt å motta purringer, inkassovarsler og meldinger om betalingsanmerkninger i posten. Og når du har bestemt deg for å søke om et større lån, slik at du kan innfri diverse mindre lån, så er det ofte for sent. Har du først fått en eller flere betalingsanmerkninger er svaret nei fra de fleste bankene.

Men, det er en mulighet og det er hos Bank2. Her kan du søke om lån til å refinansiere gjelden din og dermed ta tilbake kontrollen over økonomien. Men, det krever at du kan stille sikkerhet i form av fast eiendom. Kan du det, er det mulig å søke om lån fra kr 100 000 og oppover. Lånet kan nedbetales over 25 år og du betaler en langt lavere rente enn den renten som er på forbrukslån eller kredittkort.