Forbrukslån
Forbrukslån

En og annen gang kan man komme over tilbud som er for gode til å være sanne, og det er de også. Så langt fra sanne! Useriøs markedsføring tilbyr gratis forbrukslån, dette er det man på godt norsk vil kalle lureri. Markedsføringen slår stort opp alle de gunstige betingelsene og gratis lån, med alt fra avdragsfrihet til ingen rente. Leser man alt med små skrift endrer tilbudene seg raskt.

Forbrukslån og seriøse tilbydere

Det finnes mange lånetilbydere. Det kan nevnes i fleng navn som Bank Norwegian, yA Bank, Komplett Bank og Santander. Alle disse tilbyr forbrukslån til gunstige betingelser, ikke gratis. Seriøse låntilbydere som dette ville ikke gitt seg ut på markedsføring som hevder at de låner ut penger gratis. Hvordan skulle de da tjene penger om de ikke tok noe for denne tjenesten? Dermed står man igjen med useriøse låntilbydere som tar i bruk uetiske knep for å låne ut penger. Dessverre hender det at noen faller for disse tilbudene og ender opp med økonomiske problemer.

Når bør du være på vakt?

Vi overstrømmes av reklame for både det ene og det andre. Det ramler inn i postkassen, på nett, TV og til og med på sosiale medier, som på for eksempel Facebook. Det ene gode tilbudet etter det andre, og fantastiske betingelser for diverse forbrukslån. Kommer det tilbud fra en utlåner med tilbud om gratis forbrukslån, sjekk nøye. Dette er ikke mulig og du vil garantert finne helt andre betingelser med veldig liten skrift. Du kan også komme over gode tilbud som tilbyr avdragsfrihet i så og så lang tid. Her er det også viktig å være våken. Å bare betale renter en periode vil fordyre lånet betraktelig. Derfor; er tilbudet for godt til å være sant; da er det neppe sant!