Forbrukslån
Forbrukslån

En del banker kjenner vi som «de vanlige» bankene, og da tenker vi på banker som DNB eller Sparebank1. Enkelte andre banker har spesialisert seg på forbrukslån, mens en hel del av dem nå driver bank kun online. Santander Consumer Bank er en av de som stadig vokser i Norge og verden for øvrig.

Dette er Santander Consumer Bank

Banken er en del av det verdensomspennende finansselskapet Banco Santander. Santander Consumer Bank har valgt å legge hovedkontoret for Norden til Norge, og har 350 ansatte her i landet. Banken tilbyr flere varianter av lån, der i blant forbrukslån. Nå i november 2014 ble Santander enda større da de kjøpte opp GE Money Bank i Norge, Sverige og Danmark. I Finland ble dette oppkjøpet gjort for noen år siden. Disse oppkjøpene vil gjøre banken til en av de fremste i Norden. Banken arbeider med å vise at de leverer kvalitet og er miljøbevisste. Dette året ble de kåret som den beste banken i verden av magasinet Euromoney. I tillegger banken en miljøfyrtårnbedrift, som betyr at satser på HMS-arbeid og miljø.

Santanders produkter

Banken kan tilby en rekke lån og kredittkort, samt innskuddsavtaler. Du kan søke om forbrukslån i flere former. Her vil du finne lån til bil eller båt, privatlån og forbrukslån uten sikkerhet opp til kr 350 000. Bil – og fritidslån kan du få opp i millionklassen til bil. Caravan. MC/ATV, og nå kan du til og med få låne for å kjøpe el-bil. Rentene hos Santander vil variere etter hvilken type lån du tar. Samtidig settes renten etter om du låner med eller uten sikkerhet. Låner du uten sikkerhet vil rentene være høyere enn på sikrede lån, da du som lånetaker vil vøre en større risiko for banken. Velger du å benytte Santander i forbindelse med sparing må du sette inn minimum kr 100 000, men da kan de også tilby deg en grei rente på pengene dine.